Visma e-conomics lager udgår og skifter lagerstyringssystem til Rackbeat! 🚀

Vi fejrer release af nyt Rackbeat lager-modul fra IEX

Der er et generationsskifte på vej, hvor Visma e-conomics lagermodul udfases og erstattes med lagerstyringssystemet Rackbeat. Det gamle lagermodul opdateres ikke længere, og Visma har udmeldt en officiel lukning af det gamle lager pr. 31.12.2023.

Vi har arbejdet målrettet for en release af Rackbeat IEX-modul, for at komme dig i forkøbet, som er tilgængelig nu. Se vores flotte kampagne!

Få 10% rabat på Rackbeat, 50% rabat på services og 6 måneders gratis modul!

Rackbeats abonnement koster 399 kr./md. men via IEX får du et særligt tilbud på 10% rabat, så din pris udgør kun 359,10 kr./md.

IEX og Rackbeat hjælper dig godt i gang med nogle flotte tilbud og rabatter i en begrænset periode. Tilbuddene gælder kun til og med 31/12-22, så slå til nu!

 • Tilbud 1: 10% rabat på Rackbeat Premium-abonnement via IEX
  Få 10% rabat på dit premium abonnement hos Rackbeat via IEX. *Faktureres af Rackbeat.
 • Tilbud 2: 50% rabat på migrering til Rackbeat
  Vi sørger for at migrere din eksisterende lager-forbindelse fra Visma e-conomic til Rackbeat for 750 kr. (50% rabat). Normalpris 1.500 kr.
 • Tilbud 3: 50% rabat på Rackbeat træning
  Valgfri træning/gennemgang af Rackbeat til 1.250 kr. (50% rabat), som tilbydes af deres eget personale. Normalpris 2.500 kr. *Faktureres af Rackbeat.
 • Tilbud 4: Gratis Rackbeat IEX-modul 6 måneder
  Eksisterende IEX-kunder med Visma e-conomics lager-forbindelse som migrerer til Rackbeat inden udløb af tilbud får 6 måneders gratis Rackbeat-modul hos IEX til en samlet værdi af 900 kr. Herefter koster modulet 150 kr./md. (hvis du også har vores e-conomic integration får du 50 kr. rabat på Rackbeat modulet, til 100 kr./md.).


Kontakt os med et “JA TAK” og skriv hvilke tilbud du er interesseret i.
NB: Du samtykker hermed at IEX må udveksle dine kontaktinformationer med Rackbeat.
Alle priser ekskl. moms

Er du interesseret i at høre mere om Rackbeat?

Hvis du er lidt i tvivl, kan du uforpligtende vælge at blive skrevet op til, at Rackbeat må kontakte dig. I så fald kan du kontakte os og skrive ‘SKRIV MIG OP’, så vil Rackbeat kontakte dig. Husk at du stadig kan få 10% rabat på Rackbeat via IEX.
NB: Du samtykker hermed at IEX må udveksle dine kontaktinformationer med Rackbeat.

Læs mere om Rackbeat.

Du er altid velkommen til at henvende dig hos enten IEX eller Rackbeat, hvis du har nogle spørgsmål, og vi vil med glæde hjælpe dig så godt vi kan.

Vi ønsker dig rigtig god lagerstyring med Rackbeat og IEX integration 🙂

Dbh. Team IEX & Rackbeat