integration til din indløser

Med en automatisk integration til din indløser, får du automatisk indlæst udbetalingsrapporter fra din indløser direkte i dit regnskab. Med udvidelsen Paymatch matches dine udbetalinger automatisk med fakturaer for dit salg, så din udligning og bogføring gøres meget lettere.

Indlæs udbetalinger og gebyrer i dit regnskab

Din rapport for udbetalinger indlæses automatisk i dit regnskab. Udbetaling og gebyrer håndteres særskilt, så du slipper for at beregne kortgebyrer, og du kan selv styre om udbetalingen skal håndteres i én samlet pulje, eller om den skal udspecificeres på linjeniveau.

undraw transfer files re a2a9

Realistisk overblik

Dit tilgodehavende udlignes automatisk, så du har fuldt overblik, hvor meget du har fået udbetalt og om der er opstået differencer.

Udbetalinger og gebyrer

Udbetaling og gebyrer håndteres via særskilte konti, så indtægter og udgifter bogføres for sig i regnskabet, og der er taget højde for gebyr-forskelle.

Kompatible regnskaber

undraw online payments re y8f2

Match udbetalinger og gebyrer med salget Udvid med Paymatch

Paymatch er en udvidelse til integrationen mellem webshop og regnskab. Paymatch anvendes til at matche fakturaer for webshop-salg med de tilhørende udbetalinger og gebyrer fra din indløser. Det letter afstemningen og giver dig et realistisk real-time overblik over dit tilgodehavende hos en eller flere en indløsere.

Match faktura med udbetaling

Udbetalingsrapporten matches op med fakturaer for dit salg og dit tilgodehavende hos din indløser udlignes. Differencer føres til fejlkonto.

Real-time overblik

Når udbetalingen kommer med en tidsforskydelse fra salget, hjælper Paymatch med et realtime-overblik over dit tilgodehavende

Afstem til bank

De matchede posteringer for betalingerne ligger nu klar til godkendelse og bogføring. Eventuelle differencer har du overblik over via fejlkonto.

undraw to do re jaef

Validerede fakturaer og afstemninger

Ved bogføring af dine fakturaer sikrer systemet, at beløberne stemmer imellem ordren i din webshop og fakturaen, der oprettes i dit regnskab. Når dine udbetalinger matches med ordren sikres det, at beløberne stemmer. Hvis ikke tallene stemmer, håndteres beløbet via en fejlkonto, så du altid har overblik over uregelmæssigheder.

Hvorfor vælge IEX?

Integrationer har tidligere været meget omkostningstunge og forbeholdt store virksomheder. IEX-platformen leverer avancerede integrations-funktionaliteter til små og mellemstore virksomheder for at automatisere dine krævende driftsopgaver.

Vi har hjulpet

tilfredse kunder
1000

Nem installation

Bliv guidet igennem opsætning i brugervenlig platform.

Inkluderet support

Du får inkluderet support på alle abonnementstrin.

Sikker og pålidelig platform

Din data håndteres sikkert via en krypteret forbindelse.

Kæmpe fan! Leverer hver gang – både på produkt og service! IEX leverer både produkt og service i særklasse. Er altid klar til at hjælpe med at finde rette løsning mht. integrering fra kassesystem, webshop og økonomisystem. Kæmpe fan herfra!

Mikkel Randrup Rasmussen

Online konsulent, meotine.com

IEX sparer tid og penge for mig. Jeg bruger IEX Integration til overførsel af ordrer og produkter fra webshop til regnskabsprogram. Det arbejde er jeg rigtig glad for at kunne automatisere. De gange jeg har haft brug for support er problemerne blevet løst hurtigt og grundigt. Det virker som et stabilt system, hvor der er styr på tingene.

Thomas Krogh

Ejer, cykelhjelm.dk