Integrationer til dit kasseapparat / POS

Forbind dit POS-system med din webshop for automatisk synkronisering af produkter og lager. Integrationen kan udvides med en tilkobling til regnskab.

undraw online shopping re k1sv
undraw web shopping re owap

Integration mellem kasseapparat og webshop

Har du både en fysisk butik og en webshop, hvor du sælger de samme produkter? En integrationen mellem dit kasseapparat (POS) og din webshop sikrer, at dine produkter og din lagerbeholdning altid er synkroniseret.

Lagersynkronisering

Sælger du en vare i webshoppen eller butikken, bliver lageret opdateret i det andet system, så du ikke kommer til at sælge samme vare to gange.

Produkter

Typisk sættes POS'en som master for produkter. Oprettelse eller ændringer på produkter vil automatisk afspejles i webshoppen.

Synkronisering hvert 5. minut

Hurtige opdateringer hjælper dig til at undgå, at den samme vare bliver solgt samtidigt i webshop og butik.

undraw receipt re fre3
Webshop-ordrer

Forbind dit regnskab

Ved at tilføje et regnskabs-modul, kan du udvide integrationen ved at overføre dine webshop-ordrer til regnskabet.

undraw ideas flow re bmea
Dagens omsætning

Overfør dagens omsætning til regnskab

På specifikke POS-moduler (Zettle), kan der overføres dagens omsætning til et regnskab. Kontakt IEX for at høre nærmere.

undraw to do re jaef

Fuldt overblik over dine overførsler

Systemet indeholder en fuld log over, hvad der er overført imellem dit kasseapparat (POS) og din webshop. Skulle der opstå en fejl, vil du blive gjort opmærksom på det af notifikationssystemet. Du kan selv indstille, hvor ofte og hvor du modtager notifikationer.

Hvorfor vælge IEX?

Integrationer har tidligere været meget omkostningstunge og forbeholdt store virksomheder. IEX-platformen leverer avancerede integrations-funktionaliteter til små og mellemstore virksomheder for at automatisere dine krævende driftsopgaver.

Vi har hjulpet

tilfredse kunder
1000

Nem installation

Bliv guidet igennem opsætning i brugervenlig platform.

Inkluderet support

Du får inkluderet support på alle abonnementstrin.

Sikker og pålidelig platform

Din data håndteres sikkert via en krypteret forbindelse.

Kæmpe fan! Leverer hver gang – både på produkt og service! IEX leverer både produkt og service i særklasse. Er altid klar til at hjælpe med at finde rette løsning mht. integrering fra kassesystem, webshop og økonomisystem. Kæmpe fan herfra!

Mikkel Randrup Rasmussen

Online konsulent, meotine.com

IEX sparer tid og penge for mig. Jeg bruger IEX Integration til overførsel af ordrer og produkter fra webshop til regnskabsprogram. Det arbejde er jeg rigtig glad for at kunne automatisere. De gange jeg har haft brug for support er problemerne blevet løst hurtigt og grundigt. Det virker som et stabilt system, hvor der er styr på tingene.

Thomas Krogh

Ejer, cykelhjelm.dk