• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Torsdag 22/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

We Automate Your Business

Tilkøbsordrer til dit abonnement

Sælger du ekstra meget i en periode, giver tilkøbsordrer dig lidt mere at løbe på, når du rammer loftet på dit abonnement.

Hvordan virker det?

Tilkøbsordrer er et alternativ til at opgradere abonnementet, når du rammer loftet for, hvor meget du må overføre per måned.

Eksempel: Du har et Basic-abonnement, hvor du kan overføre op til 200 ordrer per måned. Dette dækker egentlig dit behov i løbet året, men op til julehandlen sælger du lidt mere, end du plejer. Derfor kan du tilkøbe for eksempel 250 yderligere ordrer at bruge af, når du har opbrugt ordrerne, der er inkluderet i dit abonnement.

Tilkøbsordrer gemmes i en pulje for sig, og nulstilles IKKE på månedsbasis. Det vil sige, at hvis du ikke opbruger dine ekstra ordrer med det samme, kan du sagtens gemme dem til næste periode, hvor salget går ekstra godt i din forretning.

Hvis du fast overstiger ordreloftet på dit abonnement, kan det dog bedre svare sig for dig at opgradere abonnementet.

Priser på tilkøbsordrer - IEX version 2

50

tilkøbsordrer

DKK 75

100

Tilkøbsordrer

DKK 125

250

tilkøbsordrer

DKK 225

500

tilkøbsordrer

DKK 345

750

Tilkøbsordrer

DKK 475

1000

tilkøbsordrer

DKK 575

Du bestiller via “Tilkøb flere ordrer” i menuen.

Bestilling af tilkøbsordrer - IEX version 3

På version 3 sælges tilkøbsordrer ikke i pakker. I stedet vælger du blot det specifikke antal af tilkøbsordrer. Se takst og rabatter i dashboardet.

Du kan også vælge at aktivere automatisk optankning af tilkøbsordrer.

Tilkøbsordrer bestilles under fanen abonnement.

  • Dansk
  • English