Kontakt IEX

Brug for hjælp eller en ny integration?

I vidensbasen har vi en masse guides til de forskellige integrationer. Vi har også svaret på mange ofte stillede spørgsmål (FAQ).

Se også drift og status, som vi løbende opdaterer med information om driften. Her skriver vi ofte også hvis du kan gøre noget fra din side af, for at overføre manglende data.

Du kan også skrive til os på support@iex.dk / salg@iex.dk
Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, men der kan i travle perioder opstå længere svartid.

Drejer det sig om et support-spørgsmål, bedes du så vidt muligt sende eksempler på ordrenumre og anden dokumentation, der kan eksemplificere problematikken og dermed lette sagsbehandlingen og ekspeditionstiden.

+45 32224344

Salg (tast 1):
Hverdage kl. 9-15:30

Bogholderi (tast 2):
Hverdage kl. 10-14

Forhandlerkontakt (tast 3):
Hverdage kl. 9-15.30

Har du brug for support til din integration, bedes du kontakte os skriftligt.

Ringes der ind for akut support, er denne tid som udgangspunkt fakturerbar.

Din leverandør af integration​

IEX er klar til at hjælpe din virksomhed skridtet videre med dine integrationsbehov. Står du overfor et integrationsprojekt så tøv ikke med at kontakte os. IEX servicen kan løse de fleste behov for integration, og du kan også altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på din integrationsopgave.

Din leverandør af integration​

IEX er klar til at hjælpe din virksomhed skridtet videre med dine integrationsbehov. Står du overfor et integrationsprojekt så tøv ikke med at kontakte os. IEX servicen kan helt sikkert anvendes til at integrere netop din platform. Du kan også altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på din integrationsopgave.

Åbningstider​

Når du har spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig på både mail, chat eller telefon. Kontoret er åbent hverdage mellem 8-16, og du kan se vores telefontider ovenfor. Kontoret holder lukket i weekenden og på helligdage. Du kan altid sende os en mail.

Her holder vi til

IEX ApS
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
CVR nr. 35527710

Nu er det jul igen...🎄

Kontoret holder lukket mellem jul og nytår og vi er tilbage igen d. 3. januar 2022. Men bare rolig, vores platform vil fortsat være online i perioden 🙂

Vi ønsker alle vores kunder god jul og godt nytår!