• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Fra den 1/1-2021 gælder nye priser for IEX servicen. Læs mere her.
20/11: Grundet ekstraordinær travlhed er vores telefoner lukkede, så vi kan færdigbehandle åbne sager.
Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk.

Kontakt IEX

Brug for hjælp eller en ny integration?

I vidensbasen har vi en masse guides til de forskellige integrationer. Vi har også svaret på mange ofte stillede spørgsmål (FAQ).

Se også drift og status, som vi løbende opdaterer med information om driften. Her skriver vi ofte også hvis du kan gøre noget fra din side af, for at overføre manglende data.

Du kan også skrive til os på support@iex.dk / salg@iex.dk
Vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer i hverdagene.

Drejer det sig om et support-spørgsmål, må du meget gerne notere eksempler på ordrenumre for at lette sagsbehandlingen og ekspeditionstiden.

+45 32224344

Salg (tast 1):
Hverdage kl. 8-16 (fredag til 15.30)

Support (tast 2):
Hverdage fra kl. 9-11 og kl. 13-15

Bogholderi (tast 3):
Hverdage kl. 10-14

Din leverandør af integration​

IEX er klar til at hjælpe din virksomhed skridtet videre med dine integrationsbehov. Står du overfor et integrationsprojekt så tøv ikke med at kontakte os. IEX servicen kan helt sikkert anvendes til at integrere netop din platform. Du kan også altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på din integrationsopgave.

Åbningstider​

Når du har spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig på både mail, chat eller telefon. Telefonen er åben hverdage mellem 8-16, og supporten er åben hverdage mellem 9-11 og 13-15. Telefonen holder lukket i weekenden og på helligdage. Du kan altid sende os en mail.

Her holder vi til

IEX ApS
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
CVR nr. 35527710
  • Dansk
  • English