Ledige stillinger

Customer Service Supporter til SaaS-integration bureau

Bliver du tændt af at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi, automation og advisering,
så er du måske vores nye kunde service supporter til at yde sublim hjælp og klargøre opsætninger?

Kort om IEX

IEX er en unik integrations Software As A Service platform (iPaaS = Integration Platform as a Service) der forbinder webshop, regnskab, POS- og lager. IEX løser essentielle behov hos vores slut-brugere ved automation af data mellem systemerne og sparer brugeren for bunkevis af manuelt arbejde. IEX integrerer i dag over 50 forskellige systemer, som vi kalder for moduler eller apps.

Hvad vi har brug for i vores nye support kollega?

Hvad vi har brug for i vores nye support kollega?
Du vil sammen med vores dygtige support-team få til ansvar at supportere og advisere vores +2000 kunder i vores SaaS-løsning og de mange moduler.

Som supporter tager du ansvar for den daglige drift af kundesager med en hurtig udbedring af fejl, imens du sikrer at vores kunder altid får en god serviceoplevelse med vores produkt.

Du skal være god til at arbejde i teams med dine hjælpsomme kollegaer.

Vi ser helst at du har en relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring, men det er først og fremmest vigtigt, at du er open-minded, lærenem i forhold til IT-systemer og har en positiv/nysgerrig indstilling og et enormt drive for at servicere kunder.

Disse områder kommer du til at beskæftige dig med

 • Kunde support & telefon, chat og ticket-system ud fra FIFO princippet (First In First Out).
 • Konfiguration af integrationer.
 • Indgående kendskab indenfor SaaS-løsninger, webshops, regnskabssystemer, kasse- og lagersystemer.
 • Rapportering til teamet om brugererfaringer eller issues (fastholde kunderne).
 • Alt efter kompetence, lyst og fremdrift kan du få ansvar/indflydelse på andre arbejdsområder i virksomheden (efter aftale).

Vi ønsker os, at du har følgende kvalifikationer/egenskaber

 • Du er serviceminded, god til kundekontakt, kommunikativ & løsningsorienteret.
 • Erfaring med telefonsupport og samtalestyring.
 • Fejlfrit kan skrive/tale dansk/engelsk da vi har internationale kunder.
 • Du har flair for IT-support og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.
 • Du er struktureret, pligtopfyldende og god til at få afsluttet dine sager.
 • Du har en forståelse for anvendelsen af cloudbaserede tjenester (SaaS) – gerne med erhvervserfaring.
 • Har kendskab til et eller flere webshop systemer herunder Woocommerce, Shopify, Dandomain, Prestashop, Magento.
 • Kan indgå i et tæt samarbejde med dit team, har team-erfaring.

Oplæring

Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært. Vi forventer ikke at du fra start kender alle de systemer, vi integrerer til. Vi ser blot gerne, at du bliver kørt godt ind i teamet, og jo bedre kendskab, du tilegner dig til opgaverne, desto flere muligheder vil du have i stillingen hos IEX.

Du kan se frem til nogle fantastiske rammer

IEX har store rummelige lokaler på 2. sal i en åbent kontormiljø med panorama-vinduer, så vi får meget sollys ind i løbet af en arbejdsdag, hvilket skaber et lyst miljø og god atmosfære 🙂 Lokalerne er helt ny istandsat fra udlejers side og er indrettet med stor åbenhed, markiser og behagelige mødelokaler.

I lokalerne er der behagelige fællesområder med sofagruppe, kantine, massagestol, bordfodbold og bordtennis for at højne aktivitetsniveauet og stemningen. Der afholdes en række festlige arrangementer om året og der er fredagshygge og små, hyggelige begivenheder i løbet af arbejdsugen. Alle arbejdsdage får vi en appetitlig frokostbuffet, og der er fri kaffe/te samt sodavand ordning. Der afholdes stand-up 3 gange om ugen og morgenbrød fra bageren hver fredag.

Vi har en rigtig god omgangstone med hinanden hvor stemningen er professionel, uformel og afslappet. Hos IEX vægtes medarbejderpleje højt for at højne moralen og den daglige lyst til at gå på arbejde i mange år fremadrettet med et smil på læben.

Søg stillingen og bliv en del af et fantastisk team 🙂

Ansættelse/løn

Vi tilbyder ordnede ansættelsesforhold. Forventet startløn 26-28.000 kr. /md. efter aftale/kvalifikationer. 37 timers stilling. Tiltrædelse februar 2022!

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning på job@iex.dk og husk at læse mere om virksomheden på vores hjemmeside.

PS Ansøgningen skal være på dansk og i PDF udgave.

Der er 1 ledig stilling.