• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Fredag 23/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

We Automate Your Business

Integration til dit regnskab

Priser fra DKK 69 pr. måned

Forbind dit regnskab med din webshop

Med IEX får du automatisk overført dine webshop-ordrer til dit regnskab, hvor de oprettes som fakturaer. Dine produkter og kunder håndteres også automatisk med integrationen.

Du kan selv styre, hvornår ordren skal overføres, og hvordan den skal oprettes i regnskabet. Med IEX har du mange indstillingsmuligheder for at lave en opsætning, der virker helt perfekt til din forretning.

Og uanset du sælger B2C eller B2B, indenlands eller udenlands, kan IEX håndtere din moms.

På de fleste integrationer tilbydes gratis prøveperiode i 14 dage

Fordele ved automatisk integration

Spar tid på tastearbejde

Integration overfører automatisk webshop-ordrer ind i dit regnskab. Du slipper for at lave alt tastearbejdet selv, eller betale i dyre domme for bogholderens tid.

Minimer tastefejl i dit regnskab

Når integrationen automatisk overfører for dig, slipper du for små tastefejl, manglende ordrelinjer, samt at skulle holde styr på, hvilke ordrer der er indtastet og bogført.

Effektiviser din arbejdsgang

Integrationen klarer rugbrødsopgaven for dig, når dine salg i webshoppen skal føres over til regnskabet. Al den tid, du sparer, kan du lægge over i andre opgaver, der udvikler din forretning.

Hold overblikket med IEX dashboardet

  • Fuld log over dataoverførsel
  • Avancerede indstillings-muligheder
  • Udvidet værktøj til opsætning af filtre og mappings kan tilkøbes
  • Sikker og effektiv faktura-overførsel
  • Gratis 14 dages prøveperiode

Synkronisér dit lager med IEX

Bruger du lagerstyring i dit regnskab, kan du med IEX få synkroniseret dette med din webshop, så din lagerbeholdning altid stemmer med dit salg.

Det virker ved, at lagerantallet i regnskabet altid overføres til webshoppen, så det tilgængelige antal varer til salg afspejler lagerantallet i regnskabet.

Salg i webshoppen genererer en faktura eller ordre i dit regnskab, der automatisk trækker ned i lagerantallet.

Har du ikke mulighed for at styre lageret i dit regnskabet, kan du også med IEX integrere til dedikerede lagersystemer.

  • Dansk
  • English