Integrationer til dit regnskab

Fuldautomatiske regnskabs-integrationer til webshops, abonnementssystemer og indløsere.

Forbind regnskab til webshop

Dine salg fra webshoppen overføres automatisk, så der oprettes en faktura eller ordre i dit regnskab. Du kan selv styre, om fakturaen skal bogføres automatisk, og hvordan dine kunder og produkter skal håndteres.

Automatisk løsning til din virksomhed

Indstil integrationen til at oprette og opdatere ordrer, fakturaer, krediteringer, kunder produkter mv. ud fra din virksomheds specifikke behov.

En komplet løsning

Slip for det tunge manuelle arbejde forbundet med bogføring af salg fra din webshop med fuldautomatisk håndtering af ordrer, kunder og produkter.

Ordrer

Opret og bogfør fakturaer

Dine ordrer oprettes automatisk som faktura, fakturakladde eller ordre i regnskabet. Du kan selv styre indstillingerne for dette, samt opsætte automatisk registrering af betaling, udsendelse af fakturamail og mere til.

Kunder

Synkroniser kunder

Dine webshop-kunder oprettes og synkronises automatisk i regnskabet. Du kan selv tilpasse præcist, hvordan dine kunder skal håndteres, hvilket felt kunderne skal identificeres på, samt hvordan forskellige kundetyper håndteres.

Produkter

Overfør produkter

Dine produkter kan automatisk oprettes og opdateres i regnskabet. Her kan du tilpasse, hvordan oprettelsen og opdateringen af produkter skal foregå. Produkter matches på varenummer.

Lager

Lagerstyring

Findes der lagerfunktionalitet i regnskabet, kan integrationen sættes op til at hente overføre lagertal til webshoppen med regnskabet som master. Salg fra webshoppen trækker automatisk i lageret på regnskabet. 

Krediteringer

Opret kreditnotaer

Bogførte fakturaer krediteres automatisk, hvis ordren markeres som krediteret/refunderet i webshoppen.

Forbind dit regnskab med dit abonnementssystem

Automatisk overførsel af abonnementsfornyelser til dit regnskab.

Opret faktura

Hver gang et abonnement fornyes, og der opkræves en betaling, oprettes en faktura.

Betalingsstadie

Du vælger selv, hvilke eller hvilket betalingsstadie, der skal overføres på.

Betalingsbetingelser

Angiv en betalingsfrist eller registrer en betaling på fakturaen ud fra betalingsmetoden.

Synkroniser kunder og produkter

Indstil selv, hvordan kunder og produkter skal oprettes og opdateres i dit regnskab.

Indlæs betalingsrapporter fra din indløser

PayMatch er en udvidelse til en integration mellem webshop og regnskab. PayMatch indlæser udbetalingsrapporten for kortbetalinger fra din indløser ind i dit regnskab. Betalinger og kortgebyrer matches med fakturaer fra dit webshopsalg, så du blot skal godkende og bogføre betalingerne for at afstemme med banken.

Realistisk overblik

Du har fuldt overblik, hvilke fakturaer du har modtaget betaling for, og om udbetalingen og gebyret er udlignet og bogført.

Udbetalinger og gebyrer

Dine udbetalinger og de forskellige kortgebyrer håndteres via særskilte konti, så indtægter og udgifter bogføres for sig.

Udlign og afstem betalinger

PayMatch gør alt forarbejdet, så dine betalinger ligger klar til godkendelse og bogføring i ét samlet overblik.

Sikker overførsel til og fra regnskab

Systemet sikrer, at beløberne altid stemmer mellem dine systemer, før en faktura kan bogføres i regnskabet, og du er sikret imod dobbelte overførsler. Du kan få et overblik over al data, der overføres til og fra dit regnskab i den log, der gemmes for overførslen. Notifikationssystemet, som du selv kan indstille, sender overførsels- og fejlrapporter til dig, så du altid har det fulde overblik.

Hvorfor vælge IEX?

Integrationer har tidligere været meget omkostningstunge og forbeholdt store virksomheder. IEX-platformen leverer avancerede integrations-funktionaliteter til små og mellemstore virksomheder for at automatisere dine krævende driftsopgaver.

Anvendes af

tilfredse kunder
1000 +

Nem installation

Bliv guidet igennem opsætning i brugervenlig platform.

Inkluderet support

Du får inkluderet support på alle abonnementstrin.

Sikker og pålidelig platform

Din data håndteres sikkert via en krypteret forbindelse.

Kæmpe fan! Leverer hver gang – både på produkt og service! IEX leverer både produkt og service i særklasse. Er altid klar til at hjælpe med at finde rette løsning mht. integrering fra kassesystem, webshop og økonomisystem. Kæmpe fan herfra!

Mikkel Randrup Rasmussen

Online konsulent, meotine.com

IEX sparer tid og penge for mig. Jeg bruger IEX Integration til overførsel af ordrer og produkter fra webshop til regnskabsprogram. Det arbejde er jeg rigtig glad for at kunne automatisere. De gange jeg har haft brug for support er problemerne blevet løst hurtigt og grundigt. Det virker som et stabilt system, hvor der er styr på tingene.

Thomas Krogh

Ejer, cykelhjelm.dk