Bliv IEX partner

Få en aftale med gode fordele ved at blive IEX-forhandler eller affiliate-partner. Vi søger altid at opbygge gode partnerskaber, hvor vi har en åben dialog om servicen, der leveres, og hvor partnerskabet gavner begge parter i aftalen.

Hør Salecto fortælle om vores partnerskab

Tilbyd 360 graders-service til dine kunder med en forhandler-aftale

Ønsker du at tilbyde en komplet pakke af ydelser til dine kunder, der inkluderer en integreret løsning til den platform, du er ekspert i, kan du blive IEX forhandler og opnå mange fordele. Med en forhandler-aftale varetager du hele kundeforholdet, dvs. du sørger for bestilling, support og fakturering til kunden.

Opnå fordele med et IEX samarbejde

Som forhandler kan du altid søge 2nd line-support hos IEX, hvis du ikke kan finde svar i vidensbasen. Du faktureres af IEX og får en procentsats på abonnementet ud fra den gældende aftale. Du vælger selvfølgelig selv, hvordan og hvor meget du fakturerer din kunde.

Tilbyd 360-service

Du kan tilbyde en fleksibel integration som en del af den service, din kunde køber hos dig.

Du varetager dialog med kunden

Som forhandler går hele kundeforholdet igennem dig. Du varetager al kommunikation og fakturering, men kan altid søge 2nd line support hos IEX.

Abonnementsfordele

Som forhandler får du en fast rabat på abonnementsprisen, som gælder på alle fornyelser.

Få et kickback på henvisninger med en affiliate-aftale

En affiliate-aftale er ideel for små websites, profiler på sociale medier og andre som deler indhold, der er målrettet erhvervsdrivende i SMV-segmentet. Med en affiliate-aftale modtager du kommission hver gang, du henviser en kunde til IEX. Henvis en kunde til os og modtag en procentvis kickback på op til 10% af integrationen ved hver fornyelse.

Henvis kunder

Du skilter for integrationen og skaber henvisninger.

IEX varetager kundeforhold

IEX står for al kontakt og fakturering af kunden.

Modtag kickback

Du får en kontant udbetaling for henvisningen.

Ansøg om en partneraftale

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, men der kan i travle perioder opstå længere svartid.