Import og eksport af xml / csv

Importér eller eksport xml eller csv-filer i dit regnskab, din webshop, dit lager eller andet system.

undraw add file re s4qf
undraw folder re apfp

Automatisk indlæsning og udtræk af filer

Har du behov for en automatisk import eller eksport af filer? En integration til håndtering af dine filer skaber forbindelse mellem dine systemer og apps og sparer dig for meget manuelt arbejde. CSV og XML-filer kan importeres/eksporteres fra alle systemer, der er koblet til IEX-servicen. Særligt fil-integrationer til regnskab, lager og webshops er ofte anvendt.

XML og CSV

XML- og CSV-filer kan importeres og eksporteres til og fra regnskaber, webshops, lagersystemer, abonnementssystemer med flere.

Felter matches til dit behov

En eksempelfil på den ønskede fil-import/-eksport vurderes med henblik på at matche specifikke felter i systemet, der integreres.

Kørsel i fast interval

Der opsættes en kørsel i et fast interval ud fra dit behov. Intervallet kan være fra hvert 5. minut til en gang om ugen alt efter dit behov.

undraw my files swob

Anvend egen FTP eller tilkøb service

Fil-overførslen til og fra IEX håndteres via en FTP-mappe, som du kan tilgå eller som er koblet op til dit system i den anden ende. Kan du selv stille en FTP til rådighed, kan denne anvendes og alternativt kan IEX udbyde en FTP som en ekstra service.

undraw to do re jaef

Fuld log og notifikationer

Systemet indeholder en fuld log over alle dine overførsler, samt et notifikationssystem, så du kan få tilsendt mailrapporter om fejl og forbrug. Du kan altid tilføje flere brugere, hvis I er flere, der har behov for adgang.

Hvorfor vælge IEX?

Integrationer har tidligere været meget omkostningstunge og forbeholdt store virksomheder. IEX-platformen leverer avancerede integrations-funktionaliteter til små og mellemstore virksomheder for at automatisere dine krævende driftsopgaver.

Vi har hjulpet

tilfredse kunder
1000

Nem installation

Bliv guidet igennem opsætning i brugervenlig platform.

Inkluderet support

Du får inkluderet support på alle abonnementstrin.

Sikker og pålidelig platform

Din data håndteres sikkert via en krypteret forbindelse.

Kæmpe fan! Leverer hver gang – både på produkt og service! IEX leverer både produkt og service i særklasse. Er altid klar til at hjælpe med at finde rette løsning mht. integrering fra kassesystem, webshop og økonomisystem. Kæmpe fan herfra!

Mikkel Randrup Rasmussen

Online konsulent, meotine.com

IEX sparer tid og penge for mig. Jeg bruger IEX Integration til overførsel af ordrer og produkter fra webshop til regnskabsprogram. Det arbejde er jeg rigtig glad for at kunne automatisere. De gange jeg har haft brug for support er problemerne blevet løst hurtigt og grundigt. Det virker som et stabilt system, hvor der er styr på tingene.

Thomas Krogh

Ejer, cykelhjelm.dk