Bliv inspireret af Kundecases

Med over 15 års erfaring som leverandør af integrationer har vi hjulpet flere tusinde kunder med at automatisere deres arbejdsopgaver og reducere det manuelle arbejde helt ned til det mindste klik.

Rating
Basic and More har et komplekst setup, hvor salgsfakturaer overføres, når de skal reservere lager, og de overføres igen, når de skal bogføres i regnskabet. Sådan afspejler integrationen deres arbejdsgang fra webshoppen til den fysiske butik, og processerne ligner hinanden.

Basic & More

Basic and More er en kæde af butikker med en webshop tilknyttet. IEX leverer automatisk integration, der får webshop, POS og regnskab til at tale sammen. Lagerstyringen og bogføring af salget håndteres i forskellige trin, så automatikken understøtter den daglige arbejdsgang.

Se kundecasen
A.C. Perch's Thehandel leverer god og faglig kundeservice

A.C. Perch’s Thehandel

A.C. Perch’s Thehandel er Skandinaviens ældste teforretning med hovedsæde i den oprindelige Københavnske butik og flere fysiske butikker. Virksomheden sætter kvalitet og en faglig, personlig kundeservice i højsædet, og denne oplevelse hjælper deres integration fra IEX dem med at kunne løfte.

Se kundecasen
LaLaToys founder har valgt IEX til at integrere deres systemer

LaLaToys

LaLaToys udlejer legetøj på abonnement og for at spare arbejdstid har LaLaToys automatiseret hele deres forretningsflow med en integration.

Se kundecasen
Kristoffer fra Effektpedaler

Effektpedaler

Effektpedaler valgte tilbage i 2015 at få en integration for at undgå alt det omstændige og administrative arbejde, der tog fokus fra det, som Kristoffer synes er sjovest i forretningen. Nemlig professionel lyd.

Se kundecasen

Click’n Tile

Click’n Tile er et kreativt flisekoncept, der gør det let og enkelt at skabe og udskifte personlige designs med fliser. IEX leverer et automatisk bogførings-flow, der letter administrationen af webshop og regnskab.

Se kundecasen

Spacelocator

Automatisk abonnementshåndtering og bogføring med flere betalingsmetoder

Se kundecasen

Reelight

Struktureret og glat proces omkring lagerbeholdning, fakturering og det andet administrative arbejde.

Se kundecasen