5 nye integrationer på vej! 🚀

Hos IEX træder vi kraftigt ind i det nye år 2024 med nogle stærke integrationer. Og det er ret populære systemer der er tale om. Vi løfter hermed sløret for, hvilke nye connectors du kan forvente på IEX hylden i 1. kvartal 2024 og vi glæder os 🤗 🎉

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Man kommer ikke udenom at regnskabet Business Central har gjort en kæmpe indsats for at komme ind i det nordiske marked og henvender sig mere og mere til SMV-segmentet. Det er derfor uundgåeligt, at IEX kommer med på en BC integration, hvortil vi kommer med en App til Microsoft Dynamics 365 Business Central skyen.

Shopware

Shopware er et shop-system som man har set boome voldsomt de seneste par år. Shopware er godt på vej ind i det nordiske marked, og en IEX connector er på vej.

Dynaccount

Dynaccount ApS er et dansk udviklet regnskab, som rummer hele pakken. Og så er det tilmed virkeligt konkurrencedygtigt på prisen! Dynaccount er derfor et alternativ til andre regnskabssystemer og mere til.

SmartPack

Lager & lagersystemer generelt er et avanceret setup, når det kommer til logistik. SmartPack er et godt bud på et lagersystem som gør de avancerede rutiner til en leg.

Stripe Orders

Stripe er normalt forbundet med udbetaling af kortbetalinger. Men Stripe er også et ordrehåndteringssystem, som bl.a. kan benyttes til abonnements håndtering. Efterspørgslen på Stripe er vokset, og vi har lyttet til jeres ønsker.

Så stay tuned for alle de fantastiske integrationer i det nye år 2024! 😃