Integrations-året der gik – 2019

Vi glæder os umådeligt til at forbinde til år 2020

Det har været et yderst produktivt udviklingsår for IEX. I maj 2019 releasede vi version 3 af IEX, som er udviklet til at revolutionere integrationsbranchen. Platformen er udviklet meget fleksibelt med en stærk ambition om at kunne imødekomme alle slags integrations behov herunder kombination af forskellige systemer/moduler. Året 2019 er således bl.a. gået med at understøtte de største ERP-systemer på markedet til IEX 3 samt udvidelse af nye tidsbesparende features herunder kreditering og afstemning med indløser kaldet PayMatch.

Vi startede platformen op med 4 aktive moduler og har i løbet af året fået hele 20 moduler op på den nye version som følger:

Regnskab: Visma e-conomic, Billy, Dinero
Shop: Woocommerce, Magento 2, PrestaShop, Shopify
Lager: Blue Water Shipping, PrimeCargo, Ackro, Milcom
POS: EasyPOS, ScanPOS, DdD Retail
Subscription: Reepay, Chargebee
Fil-integration: CSV, FTP
Indløsning: NETS PayMatch, Clearhaus PayMatch (kommer januar)

IEX 3 platformen er revolutionerende i sin måde at behandle data på, da systemerne fungerer som byggeklodser. Hertil kraftigere værktøjer til at bearbejde data, hvorfor servicen nu har et bedre kø-system, log-system, flow-vælger, tool til filtrering og mapping af data med mere.

I løbet af 2020 vil vi løbende tilbyde opgradering til eksisterende brugere på IEX version 2. Er du nysgerrig på at vide mere om opgraderingen, er du velkommen til at tage fat i os allerede nu.


Ny hjemmeside og onboarding

IEX launchede i forbindelse med lanceringen af IEX 3 også en helt ny hjemmeside i 2019, hvorfra det er blevet endnu lettere at finde frem til den relevante integration, søge information og komme i gang med sin onboarding. Onboardingen har været specielt i højsædet for at gøre det så let for brugeren som overhovedet muligt at komme i gang med sin integration. Ambitionen er, at onboardingen skal være så plug & play som overhovedet mulig. Det har været en udfordrende proces som vi stadig har mange forbedringer til i det nye år, hvor vi lægger endnu mere fokus på selve brugeroplevelsen. 

Support og konfiguration

Vi har oplevet stor vækst i år, og det har medbragt længere svartider i vores support. Vi ønsker fortsat at kunne tilbyde fuld service på alle kanaler, men vi vil samtidig også indlede nye tiltag, der skal give brugerne bedre og mere brugervenlige værktøjer til selvhjælp i platformen. Integration mellem mange forskellige systemer med forskellige datasæt, indebærer naturligt mange potentielle fejlkilder og kompabilitetsproblemer. Idéen er derfor, at platformen skal kunne imødekomme, hvad der er mange brugeres ønske om, selv at kunne håndtere generelle problemstillinger frem for at skulle oprette en supportsag. Dertil skal det nedbringe svartiderne i supporten på de problemstillinger, hvor en medarbejder er påkrævet for at give den rette hjælp 🙂

IEX vinder Børsen Gazelle 2019

Det har været en stor fornøjelse at modtage vores første Gazelle pris. Den 10. december deltog vi sammen med 2043 andre Gazelle virksomheder til årets Gazelle prisuddeling i Tivolis Congres Center. Det har været til stor inspiration at være en del af Danmarks vækstelite, og vi satser på at være repræsenteret igen til næste år 🙂

Plan 2020

I det nye år arbejder vi videre med, hvordan vi kan levere avancerede integrationsløsninger med en så simpel og brugervenlig platform som muligt. Dertil har vi for første halvår planer om at udbygge IEX v3-platformen til at understøtte endnu flere moduler bl.a.
– Uniconta, Postnord, Navision (via webservice), Stripe PayMatch, Visma eAccounting, Hostedshop (herunder Smartweb, Wannafind og ScanNet).

Dernæst har vi fokus på videreudvikling af IEX kernen og en række egenudviklinger som giver nye muligheder. Herunder findes nogle af de features, vi har på vej:

  • Bagudrettet kørsel af data via servicen
  • Avanceret mapping tool til felter og regler
  • Redesign onboarding og dashboard
  • Rabatkoder for partnerkampagner
  • Affiliate program til at styrke partnerskaber
  • Forhandlerområde, der skal gøre det brugervenligt at administrere kunder på løsningen

Vi er sikre på at det nye år kommer til at byde på rigtig mange spændende integrationsopgaver, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe med nye tiltag til din automatisering.


Fra hele team IEX ønsker vi vores kunder og samarbejdspartnere

– Glædelig jul & Godt nytår 🙂