Er din webshop parat til julesalget?

 

Sikken en voldsom trængsel og alarm lyder starten på en julesang. Og det gælder også i din webshop, når kunderne skal have fyldt op under træet, og du arbejder på højtryk, som var du julemanden selv. For at ekspedere de mange julepakker er forberedelse vigtig, så du holder dine kunder glade.

IEX gør din shop jule-klar

Hos IEX integration er vi også ved at kunne dufte risengrøden og klejnerne, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde en løsning, som hjælper dig med at håndtere højtidens ekstra salg. Nu kan du nemlig tanke ekstra overførsel af ordrer på dit IEX abonnement, som giver dig et antal ordrer i tillæg til den mængde dit IEX abonnement allerede inkluderer – så du er klar til at sende julesalget automatisk til dit regnskab.

Du bestiller tilkøbspakkerne direkte i dit IEX dashboard. Er du i tvivl om, hvor mange ordrer du overfører, kan du på forsiden af dit IEX dashboard se hvor mange ordrer, du har overført.

 

priser

 

Sådan virker det

Hvis du for eksempel er basic kunde, kan du overføre 150 ordrer pr måned. Med en tilkøbspakke kan du tilkøbe eksempelvis 250 ekstra ordrer, som du bruger af i din shops spidsperioder, hvor du har flere ordrer end dit månedlige abonnement inkluderer. Så har du 200 ordrer i en måned, er de første 150 ordrer inkluderet i dit abonnement, og de resterende 50 ordrer tages så fra din tilkøbspakke. Vil du lære mere om tilkøbspakkerne, kan du klikke her.

Fra 1. november bliver antallet af ordrer opgjort på månedsbasis og ikke længere som et gennemsnit over tre måneder.