Store nyheder fra 2020: Gazellepris, fede nye features og mange nye moduler til IEX servicen

Sikke et vildt år! Corona-situationen har vendt op og ned på alting, og mange forretningsdrivende har været nødt til hurtigt at omstille deres forretning til de nye vilkår. Vi har arbejdet hårdt for at imødekomme både eksisterende og nye kunders behov for en skarp integrationsløsning. Vi er glade for at have hjulpet så mange kunder hurtigt videre med udviklingen af deres forretning.

Vi har sammenfattet nogle af højdepunkterne fra anden halvdel af året:

Børsen Gazelle 2020
IEX teamet er super stolte af at kunne annoncere, at vi igen i år har vundet en Børsen Gazelle. Således er det vores 2. Gazelle i træk og et tegn på at vores platform lever op til det unikke som kunderne forventer 🙂

Vi tager vores opgave meget seriøst og bliver ved med at klø på for at nå Gazellen 2021. Det kan vi kun gøre hvis vi fortsat leverer den bedste og mest fleksible integrationsservice på markedet. Stor tak til teamet, samarbejdspartnere og kunder – uden jer var vi aldrig kommet hertil.

Selvbetjent platform
Vi har taget mange tiltag mod at gøre opsætningen og brugen af IEX servicen så intuitiv og brugervenlig som muligt. Igennem mange små interface-optimeringer og en markant forbedret log, har vi finjusteret mange features og har fjernet mange af de små bump på vejen. Vi oplever derfor i stigende grad, at mange kunder selv kan opsætte og administrere deres integration fuldt ud. Det er blevet let for forretningsejeren at komme på.

Senest har vi lanceret et notifikationssystem, så det er muligt at få tilsendt rapporter på mail, der gør opmærksom på eventuelle fejl på integrationen eller andre nødvendige beskeder man skal forholde sig til.

Det er et stort fokusområde i 2021 at gøre IEX platformen så selvbetjent som overhovedet muligt. Platformen rummer funktionalitet til at opsætte integration på tværs af flere systemer. Det er målsætningen, at brugeren selv skal kunne bygge sin integration.

Hvor er vi med IEX 3 platformen?
Siden launch af IEX 3 platformen i maj 2019 er der lanceret +35 moduler til servicen. Det betyder, at platformen nu dækker de mest populære moduler mht. shop, regnskab, POS og lagersystemer. Alle IEX moduler er fleksible og modulære, således at man kan sammensætte sin helt unikke integration.

Release nyt:
I oktober udkom to nye moduler til IEX 3 nemlig FlexPOS og Uniconta.

I november måned udkom alle HostedShop brands til IEX 3. Dette omhandler Dandomain Webshop, Smartweb, Wannafind og Scannet. Dertil har vi også released en helt ny integration til Meneto regnskab, som er en del af Ageras som også driver Billy regnskabet.

For at løfte sløret lidt for 1. kvartal 2021 projekter/moduler kommer vi til at fokusere på integration til Business Central og iZettle. I fokus er også opgradering af Visma eAccounting til IEX 3 (eEkonomi på svensk – ePasseli på finsk). IEX rykker dermed mere og mere ud på det nordiske og internationale marked. Således vil der være yderligere fokus på sprogversionering af IEX platformen og hjemmesiden.

I 2020 har vi leveret en del integration af vores tillægsløsning Paymatch. Paymatch afstemmer udbetalinger og kortgebyrer fra indløsere såsom Nets og Clearhaus og vi udvider til flere indløsere i 2021. Paymatch er en yderst tidsbesparende udvidelse til din integration. Kontakt os hvis du ønsker at få tilføjet Paymatch til din integration eller ønsker at vide mere om Paymatch. Læs mere på  https://iex.dk/paymatch/

Prisændringer 2021
I nyhedsbrev pr. 11. nov. er der udmeldt prisændring for 2021 til alle kunder. Har du endnu ikke set nyhedsbrevet, kan du se vores nye priser her https://iex.dk/nye-priser-2021/

IEX2 udfases
Som IEX 2 kunde vil du opleve en udfasning af platformen i 2021. Derfor anbefaler vi at du allerede nu tager initiativ til at blive opgraderet via linket her: https://iex.dk/opgrader-til-iex-3/

I 2021 vil vi iværksætte opgradering af samtlige IEX2-integrationer. 

Du ønskes…

Vi glæder os rigtigt meget til næste år, og de projekter der sættes i gang.

Hele team IEX ønsker dig en glædelig jul og et rigtigt godt nytår 🙂