Opgrader til IEX version 3

 • Modulær platform
 • Understøttelse af krediteringer
 • Avanceret log over overførsler
 • Nye features herunder Mapping Tool
 • Udvid din integration med PayMatch

Hvorfor opgradere?

IEX version 3 tilbyder mange nye features ift. IEX version 2, og er den platform, der fremover vil blive udviklet på og vedligeholdt.

Der kan derfor være mange gode grunde til at opgradere til den nye version.

Fra d. 1/1 – 2021 følger alle IEX-produkter samme prisstruktur, så dit abonnement vil koste det samme uafhængig af version. Integrerer du til flere systemer, kan du på IEX version 3 samle alt på samme integration, og dermed få en billigere abonnementsløsning. Vores priser, kan du finde et overblik over på iex.dk/priser

Hvordan foregår opgraderingen til IEX v3?

De fleste systemintegrationer kan du selv opgradere uden omkostninger. Herunder findes et overblik over, hvad systemerne koster, samt om de kræver opsætning af en IEX tekniker eller ej.

Ønsker du ikke selv at foretage opgraderingen, kan du nederst på denne side bestille en opgradering, hvor opgraderingen foretages af IEX.

Har du tidligere fået lavet custom løsninger (f.eks. mappings eller hookfiler) på din integration, skal opgraderingen dog vurderes af IEX. Dette bestilles også via formularen nederst på siden. Ved bestilling af en vurdering gives et uforpligtende tilbud på opgradering, og hvis det er muligt for dig selv at opgradere, vil vi give besked herom.

Opgrader selv

Kræver din integration ikke opsætning af en IEX tekniker, kan du selv varetage opgraderingen.

I så fald skal du blot trykke på knappen “Opgrader nu” og bestille en ny integration. Dit login til IEX v2 vil ikke virke, så du skal oprette en ny bruger. 

IEX v3 er en helt særskilt platform, så din integration skal sættes op på ny.

Ved bestilling får du tilsendt en generel vejledning til opsætning af integrationen på den nye version. Du bedes besvare denne mail og skrive, at du opgraderer fra IEX v2. Så vil vi sørge for at rette abonnementet, så du ikke betaler for to særskilte integrationer.

Bestil opgradering til IEX version 3

Denne formular er kun til eksisterende kunder. Er du ny kunde, kan du starte bestillingen af IEX version 3-produkter på denne side.

Pris for opgradering: fra DKK 475

At få en IEX tekniker til at varetage opgradering af en integration mellem webshop-regnskab, koster som udgangspunkt DKK 475.

Vores support vil gennemgå, om der er sat filtre og mappings op, der skal sættes op igen i forbindelse med opgradering. Er dette tilfældet, kan der blive pålagt ekstra arbejdstid i tilbuddet. Du vil under alle omstændigheder få fremsendt et uforpligtende tilbud på opgradering, før arbejdet påbegyndes.

Har du spørgsmål?

Telefon
(+45) 3222 4344
E-mail
support@iex.dk / sales@iex.dk
Adresse

IEX ApS
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
CVR nr. 35527710

Bestil tilbud på opgradering til IEX v3

  Vælg de systemer, du har på IEX version 2:
   

   IEX handelsbetingelser

  Du vil blive kontaktet af IEX teamet med en pris for opgradering af din integration, samt en forventet leveringstid. Der tages forbehold for, at nogle setups ikke kan opgraderes.