Opgrader til IEX version 3

IEX version 3 tilbyder en kraftigere funktionalitet og mange nye features i forhold til dens v2-forgænger.

IEX v3 vil fremover være den platform, hvorpå der udvikles nye features, og hvorpå kompabiliteten af systemerne vedligeholdes.

Abonnementsprisen forbliver den samme på v3.

Bestil tilbud på opgradering til IEX version 3

Hvordan foregår opgraderingen til IEX v3?

IEX v3 er en helt særskilt platform fra IEX v2, og opgraderingen kan derfor ikke foregå automatisk. Din bruger, samt opsætningen af integrationen, skal manuelt migreres over til den nye platform.

For at vurdere opgraderingen til IEX v3, vil en IEX tekniker gennemgå din opsætning på v2 og vurdere en pris for arbejdet. Den tilbudte pris vil være for det fulde arbejde og inkludere evt. ekstra opsætninger, der er tilsvarende IEX v2.

Integrationer, der ikke påkræver opsætning på IEX v3, kan du selv opgradere uden omkostninger. Du kan læse mere om dette længere nede på siden.

Fordele ved IEX version 3

Forbind flere systemer på samme konto

Skræddersy dit optimale workflow

Forbedret fejlsøgning med detaljeret log

Skarpe nye features til overvågning

Fuld vedligeholdelse af kode og kompabilitet

Prisvenlig optankning af ordrer

Opgrader selv

Kræver din integration ikke opsætning af en IEX tekniker, kan du selv varetage opgraderingen.

I så fald skal du blot trykke på knappen “Opgrader nu” og bestille en ny integration. IEX v3 er en helt særskilt platform, så din integration skal sættes op på ny. Dit login til IEX v2 vil ikke virke, og du skal derfor oprette en ny bruger. 

Ved bestilling får du tilsendt en generel vejledning til opsætning af integrationen på den nye version. Du bedes besvare denne mail og skrive, at du opgraderer fra IEX v2. Så vil vi sørge for at rette abonnementet, så du ikke betaler for to særskilte integrationer.

Har du tidligere fået lavet custom løsninger – f.eks. mappings eller hookfiler – på din integration, skal du bestille et tilbud på opgradering.

Har du modtaget en email om opgradering fra IEX, hvor det ikke er nævnt, at du kan opgradere selv, betyder det, at du skal anmode om et tilbud på opgradering.

Ofte Stillede Spørgsmål

En IEX tekniker vil gennemgå din opsætning på IEX v2 og vurdere, om integrationen kan sættes op på v3 via de inkluderede standard-funktionaliteter.

I så fald tilbydes opgradering til en basepris. Prisen varierer fra system til system, men starter på DKK 600 på de fleste integrationer mellem webshop og regnskab. Nogle systemer er ekstra krævende, hvilket vil afspejle sig i prisen.

Kræves der ekstra opsætning af mappings eller filtre, vil dette blive inkluderet i den samlede pris på opgradering.

Opgraderingerne vil blive planlagt ind i den rækkefølge, vi modtager bekræftelse på opgaverne.

Teknikeren vil oplyse en forventet leveringstid ved bekræftelse af bestillingen. Alt efter, hvor travlt der er i perioden, samt hvor stor en opsætning der er tale om, kan der typisk gå 2-8 uger. 

Vi bestræber os på at opprioritere opgraderinger, der vedrører en igangværende supportsag på IEX v2.

En IEX tekniker vil gennemgå din opsætning, og i tilfælde af at der er foretaget custom opsætninger, vil opsætningen af den tilsvarende funktionalitet blive medregnet i tilbuddet på opgradering.

For at varetage opsætningen vil vores teknikere efterspørge adgang til de systemer, der skal forbindes på IEX v3.

Hvilken adgang der er nødvendig varierer efter system, men ofte vil vi skulle bruge login-adgang til selve systemet.

Hvis du har en integration, der ikke påkræver opsætning på IEX v3, kan du selv varetage opgradering.

Du bedes skrive til IEX efter opgradering, at du ønsker at få overført dit abonnement fra v2 til v3.

Har du fået lavet særlige opsætninger på v2 (f.eks. hook-filer eller mappings), kan du ikke selv varetage opgraderingen. I så fald skal du bestille tilbud på opgraderingen.

IEX vil sørge for, at dit abonnement føres fra v2 til v3 uden overlap i perioden.

Varetager du selv opgraderingen, skal du skrive til IEX og gøre opmærksom på opgraderingen, så vi kan overføre dit abonnement.

Som hjælp til at varetage opgraderingen selv, kan du følge guides til opsætning, som du finder her:
https://iex.dk/tech-category/iex-v3/

Hvor svær selve opgraderingen er, afhænger af, hvor godt du kender din webshop og dit regnskab, samt hvor meget du kender til den tidligere opsætning på IEX v2.

Skulle du påbegynde en opgradering, som du ikke kan færdiggøre selv, forbeholder IEX sig retten til at afgive et uforpligtende tilbud på at overtage opsætningen.

Features på IEX version 3

Overfør ordrer og kunder

På IEX version 3 får du kraftigt optimerede funktionaliteter til at håndtere overførslen af ordrer/fakturaer og hvordan kunder skal synkroniseres.

Overfør kreditnotaer

IEX v3 understøtter overførsel af kreditnotaer, refusioner og returordrer. Undtagelser til dette kan forekomme på specifikke systemer.

Synkroniser produkter

Med avancerede værktøjer til håndtering af produktoprettelse og opdatering, kan du synkronisere dine produkter præcist, som du har behov for det.

Fuld log over overførsel

En fuld log over al data, der er modtaget og afsendt igennem IEX, giver dig det fulde overblik og er et stærkt værktøj til fejlsøgning på evt. fejl.

Notifikationssystem

Du kan opsætte en notifikationsrapport, der dagligt eller ugentligt melder om fejl, overforbrug og meget mere direkte på din mail.

Validering af totaler

For at beskytte dit regnskab og sikre korrekt dataoverførsel, foretager IEX en validering af totalerne på fakturaen i henhold til ordren før den bogføres.

Øreafrunding

Differencer mellem totaler skyldes ofte afrundingsmetoden. Derfor kan du indstille en tolerance, der kompenserer for forskelle på øreniveau.

Understøttelse af OSS

Er du underlagt de nye moms-regler, der trådte i kraft den 1/7, kan du glæde dig ved, at IEX er kompatibel med OSS på de regnskaber, der understøtter det.

Tilføj flere systemer

På IEX version 3 kan du koble flere systemer til samme integrationskonto, så du f.eks. kan have flere webshops knyttet til samme regnskab.

Skalerbart abonnement

Den modulære opbygning af IEX abonnement gør det fordelagtigt for dig, der har flere platforme. Tank-op-funktionen er en prisvenlig alternativ til opgradering af abonnement, når dit salg går stærkt i perioder.

Custom-abonnement

Har du behov for en højere ordregrænse end det inkluderede på de almindelige trin, kan du kontakte IEX for tilpasset pris til din forretning.

Krypteret dataoverførsel

Al data flyttes krypteret ind og ud af IEX version 3-platformen. Dette sker igennem sikrede servere, så du kan være tryg ved, at din data behandles ordentligt.

Bestil opgradering til IEX version 3

Denne formular er kun til eksisterende kunder. Er du ny kunde, kan du starte bestillingen af IEX version 3-produkter på denne side.

Pris for opgradering: fra DKK 475

At få en IEX tekniker til at varetage opgradering af en integration mellem webshop-regnskab, koster som udgangspunkt DKK 475.

Vores support vil gennemgå, om der er sat filtre og mappings op, der skal sættes op igen i forbindelse med opgradering. Er dette tilfældet, kan der blive pålagt ekstra arbejdstid i tilbuddet. Du vil under alle omstændigheder få fremsendt et uforpligtende tilbud på opgradering, før arbejdet påbegyndes.

Har du spørgsmål?

Telefon
(+45) 3222 4344
E-mail
support@iex.dk / sales@iex.dk
Adresse

IEX ApS
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
CVR nr. 35527710

Bestil tilbud på opgradering til IEX v3

  Vælg de systemer, du har på IEX version 2:
   

   IEX handelsbetingelser

  Du vil blive kontaktet af IEX teamet med en pris for opgradering af din integration, samt en forventet leveringstid. Der tages forbehold for, at nogle setups ikke kan opgraderes.

  Nu er det jul igen...🎄

  Kontoret holder lukket mellem jul og nytår og vi er tilbage igen d. 3. januar 2022. Men bare rolig, vores platform vil fortsat være online i perioden 🙂

  Vi ønsker alle vores kunder god jul og godt nytår!