Så er der forbindelse mellem Shopify og Dinero

 

Så er samtalekøkkenet sat op, og Shopify og Dinero kan nu tale sammen takket være den nye IEX app, som sender dagens omsætning direkte fra din Shopify webshop til din Dinero kassekladde. Så er det slut med at spilde tid på tastearbejde, og du har det fulde overblik over din bundlinje hver dag.

Og lige nu kan du prøve app’en helt gratis i 7 dage.

Ikke mere kedeligt tastearbejde

Hvis du har en af de populære Shopify shops, så kan du nu skære alt det langsommelige tastearbejde væk, når ordrer skal overføres til dit Dinero regnskab.

IEX app’en sender nemlig ganske automatisk dit daglige salg til kassekladden hver dag efter klokken 24.00, så du kun skal tage dig af at bogføre løbende i kassekladden. Oven i købet kan du også sige farvel til kedelige tastefejl, når ordreflowet fra webshop til regnskab er helt automatiseret med IEX integrationen.

Tjek på din bundlinje

Du kan vælge mellem at overføre dagens omsætning dagligt hver dag efter klokken 24.00 fra din Shopify shop til Dinero kassekladden, så har du et totalt overblik over din bundlinje, når arbejdsdagen starter. Du kan også vælge at lade ordrerne blive sendt fra shoppen til Dinero kassekladden hver time, så du løbende kan bogføre i kassekladden og holde øje med udviklingen i dit salg.

Du har kontrollen

I IEX dashboardet sidder du med den fulde kontrol over app’en, og med et par klik fordeler du nemt omsætningen på de forskellige konti i din kassekladde eller bestemmer, hvornår en ordre skal tælle med i din omsætning.

Dinero partner

App’en er udviklet i tæt samarbejde med Dinero og Shopify, så du altid er sikker på, at dit regnskab og din Shopify webshop snakker gnidningsløst sammen, og du kan koncentrere dig om din forretning. IEX app’en kan håndtere både små og store webshops, og er fuldt skalérbar, så når salget stiger i din shop, følger IEX integrationen med det øgede salg.

Skal din Shopify webshop også tale sammen med Dinero, så bestil app’en her.