Nye moduler og features i IEX3

Nye IEX 3 moduler
Vi har gode nyheder vedr. nye moduler til IEX servicen. Senest har vi fået udvidet IEX 3 servicen til at kunne håndtere shop-moduler som Salecto, Magento 1, Dandomain Classic, WooCommerce og Shopify. Vi har også fået opgraderet vores service til at kunne håndtere regnskabssystemet Dinero på den nye version. Dernæst også et abonnementsstyrings system kaldet Chargebee.

Vi har arbejdet intenst på vores Paymatch koncept som er et Add on til integrationen, der afstemmer udbetalinger og kortgebyrer op imod regnskab. Vi har releaset Nets Paymatch og lige om lidt releaser vi også Clearhaus Paymatch. Efter sommerferien kigger vi på Paymatch til andre indløsere.

Kommende releases:
Vi har netop released en ny integration til Warehouze som er et intelligent lager- og indkøbsstyringsystem som forenkler og automatiserer lagerdelen.

Vi arbejder også på release af Navision integration til Inventios Smart API webservice, som forventes at blive beta released til september. Vi har også udviklet et meget fleksibelt CSV-modul som stort set kan parse al data i de formater det måtte ønskes fx op imod en Navision via FTP-service.

Til juli kommer vi med en opgradering af FlexPOS modul til IEX 3, som vil blive inkluderet i FlexPOS backend.

Sidst men ikke mindst arbejder vi for en større opgradering af et modul til regnskabssystemet Uniconta, som vi forventer beta released i slutningen af juni.

Så der er sket rigtig meget på IEX 3 modul fronten med ambitionen om at tilbyde en så fleksibel service som overhovedet muligt.

Nye IEX 3 features

Krediteringer/refunds
Refunds fra shop til regnskab (krediteringer) har længe været et stort ønske. IEX 3 understøtter nu kreditering til de fleste systemer, således at omsætningen i regnskabet også bliver korrekt.

Bagudrettet kørsel af ordrer
Via IEX har vi gjort det muligt at få foretaget en bagudrettet kørsel af ordrer. Dette såfremt man ønsker alle ordrer overført fra sin shop til sit regnskab fra f.eks. d. 1/1. På den måde kan man komme up-to-date med sit regnskab.

Mappings
Vi udvikler løbende på vores avancerede mapping-værktøj, der kan bruges til at skræddersy integrationen efter behov. Mappings sættes op af IEX teknikere, og muliggør at tilpasse felter og definere regler for overførslen på næsten alle tænkelig måder. Har man f.eks. ekstra felter i sin shop, som man ønsker overflyttet kan det klares via mapping. Kontakt os gerne, hvis du har brug for mere info om mappings.

Automatisk abonnementshåndtering
IEX er overgået til automatisk abonnementsstyring via vores gode partner Reepay, som vi også leverer integration til. Din integration kan dermed køre helt automatisk via betalingskort og du har dermed fuld kontrol over dit abonnement.

God vind derude 🙂

Mvh.
Hele IEX teamet