Juli update: Nye releases og bredt samarbejde med Visma og andre partnere

Release af nye moduler til IEX 3
Sommeren og efteråret byder på store projekter for IEX, som vi kan løfte sløret for her.

Med nye internationale regnskabsmoduler på vej, udvider vi mod nord og syd, og med en række efterspurgte moduler til POS- og lager-systemer på vej, styrker vi system-udbuddet til vores danske kunder.

Visma eAccounting – udvidelse til det nordiske marked
Visma eAccounting er ikke en ukendt størrelse for IEX – vi har faktisk mange års erfaring med integration til denne platform – men nu får vores integration en overhaling med et nyt modul til IEX v3-platformen. Primo juli 2021 udkommer Visma eAccounting til IEX 3 som er Sverige, Norge og Finlands svar på Visma e-conomic.

På IEX v3 vil Visma eAccounting være fuldt ud kompatibel med hele IEX portefølje af moduler – særligt webshop-modulerne vil have interesse at opkoble – og det nye Visma eAccounting-modul vil indeholde al den fleksibilitet og de avancerede features, der forventes af et IEX v3-produkt.

Målrettet de forskellige lande splittes systemet ud i 3 moduler: Visma eAccounting (Norge), Visma eEkonomi (Sverige) og Visma ePasseli (Finland).
Vi er i god dialog med vores Visma App partnere i de nordiske lande, som gerne vil understøtte IEX med diverse markedsføring og henvisning til løsningen i deres kundebase, hvor IEX tager en unik plads i kombinationen af funktionalitet af pris. Det betyder en nordisk ekspandering, som vi ser meget frem til.

Reviso – udvidelse til EU markedet
Reviso var tidligere e-conomics internationale regnskab, men blev ikke købt med af Visma koncernen. Regnskabet er nu ejet af italienske TeamSystem, som har videreudviklet på regnskabet siden overtagelsen.

Da vi tidligere har leveret Reviso-integrationer, er vi ret stedkendte i systemet, og vi er i tæt dialog med TeamSystem omkring partnerskabet, hvorfor vi ser frem til at launche den nye og forbedrede version af Reviso-integrationen.

Reviso udkommer til IEX v3 primo juli 2021.

Mange nye moduler på vej
Vores produktudbud er i konstant udvikling og særligt på POS- og lager-systemer, samt PayMatch, vil der være nyt at finde.

Til efteråret kan vi afsløre lager-moduler til LEMAN og ALPI, hvor vi vil kunne tilbyde fuldt udviklede webshop-integrationer mm.

Og som noget meget efterspurgt, launcher vi i efteråret med en Zettle-integration, der er fuldt udbygget til at håndtere omsætning og POS-funktionaliteter, så integrationen dækker alle behov.

Vores PayMatch-løsning udbygges også til efteråret og vil være kompatibel med flere regnskaber og indløsere.

IEX 3 kommer således til at bestå af +40 moduler inden udgangen af 2021, som skaber endnu mere modulær og fleksibel integration på kryds og tværs.

Eksklusivt samarbejde med shop-leverandøren Salecto
IEX har tegnet eksklusiv aftale med Salecto som leverer hosted Magento webshops. Således bliver IEX eneleverandør af al integration til Salecto. Vi ser frem til samarbejdet 🙂

Løbende udvikling af nye features
IEX udvikler hele tiden nye og brugbare features. Vi kan anbefale at du tager et kig på vores changelog, som bliver opdateret ca. 2 gange om måneden efter release

IEX understøttelse af One Stop Shop Moms (OSS)
One Stop Shop moms er en ny momsordning pr. 1. Juli 2021, hvor EU-moms kun skal indberettes og betales i det pågældende land, virksomheden er registreret i. Hvis der sælges for over 10.000 EUR om året, skal der opkræves den momssats, der er gældende for det land, hvor varen/ydelsen leveres til.

For mange webshops betyder dette en større ændring i måden salget føres til regnskab, og særligt hvis ordren overføres automatisk til regnskabet ved hjælp af en integration skal opsætningen ændres.

Vi har i IEX igangsat udviklingsopgaver for at kunne tilbyde features, der fikser evt. problematikker, der måtte følge af OSS. Vi har samlet al info i denne artikel.

IEX understøtter dermed OSS til de regnskaber, hvor OSS er implementeret.

Velgørenhed
Gennem Jydsk Planteservice, har vi i IEX været med til at frede 5000m2 dansk natur igennem Den Danske Naturfond

IEX støtter Dansk Skoleskak med et bondesponsorat

Ved at støtte PlastikStjernen er IEX medvirkende til at reducere plastforureningen i verdenshavene