IEX til partnermøde hos DanDomain

 

”Hvor skal vi hen?” er en overskrift man nemt kan give webshop-udbyderen DanDomains årlige møde for samarbejdspartnere, som fandt sted i Randers 30. oktober 2015. Her stod DanDomains Partner Manager Henrik Krarup Leth klar til at udstikke visionerne for fremtidens webshop og virksomhedens samarbejdspartnere parat til at give deres besyv med på vejen.

Og IEX Integration var som officiel DanDomain partner selvfølgelig på pletten.

Mangeårig samarbejdspartner

IEX er stolt af at være DanDomain partner, så da invitationen til partnermødet 2015 dumpede ind i den virtuelle postkasse, blev der straks sat kryds i kalenderen. DanDomain og IEX har stået skulder ved skulder siden den første integration mellem DanDomain webshops og e-conomic regnskabssystemet lå på tegnebordet. Det tætte parløb har gjort det muligt for IEX at lave integration, som passer præcist til DanDomains system, og de specifikke behov kunderne har for overførsel af ordrer, varer og kunder fra deres shop til regnskab.

Ambitiøse målsætninger

Ambitionerne på DanDomains hovedkontor i Randers er tårnhøje, og Henrik guidede deltagerne gennem fremtidsplanerne for DanDomains webshop og de features, den kommer til at tilbyde. For IEX bekræftede DanDomains toner og tro på fremtiden endnu engang, hvor godt IEX Integration og webshop-udbyderen passer sammen. Et samarbejde, der indtil videre har resulteret i, at IEX tilbyder at DanDomains kunder kan forbinde deres webshop med de to regnskabsprogrammer e-conomic og Dinero.

Interview med IEX

På partnermødet gik DanDomains kommunikationsmedarbejder Dennis Larsen målrettet efter et interview med IEX’s kundechef og medstifter Niel Rokkjær. I interviewet uddyber Niel, hvordan IEX og DanDomain gensidigt er med til at udvikle og præge de features en DanDomain webshop har og afslutter med at fortælle:

“Partnerskabet er et kvalitetsstempel, og DanDomain er en virksomhed, der får forretninger til at blomstre.”

Du kan læse hele interviewet med IEX på DanDomains blog her.

Informationsvideo i pipelinen

Hos IEX har der mellem udviklingen af integrationer og datahåndtering sneget sig en lille videoproduktion ind, der skal være med til at slå DanDomains Appstore endnu bedre fast på webshop-markedet. Så i video-studiet klippes der for øjeblikket på fuld kraft for at blive færdig med en informationsfilm, der viser hvor, hvor nemt det er at drive en DanDomain shop, når den taler sammen med regnskabet via en IEX Integration.

Videoen bliver lanceret i slutningen af november 2015, hvor du kan tune ind på IEX’s YouTube kanal for et kig på den.

Du kan tjekke DanDomain shopsystemet ud her.