IEX overtager Digitaltlinks integrationer

Efter længere tids forhandling er det nu en realitet, at IEX overtager alle Digitaltlink.dk’s integrationer. Der er d. 23. juni 2020 indgået en overdragelsesaftale. Digitaltlink har gennem en længere periode leveret integration ml. Prestashop og Dinero.

Integrationsmarkedet udvikler sig i en sådan fart, at det kan være svært at følge med alle de mange behov og krav som kunderne forventer out-of-the-box. IEX har markedets mest fleksible og moderne platform, og i den forbindelse er valget naturligt faldet på IEX som markedsledende indenfor integration.

Digitaltlink udtaler:

Vi har igennem en periode undersøgt mulighederne for at finde den  bedste spiller på markedet i forbindelse med overtagelsen, og finder at du som kunde er i de bedste hænder hos iex.dk
Overtagelsen er beskrevet her: https://digitaltlink.dk/vare/dinero-prestashop/

Med opkøbet positionerer IEX sig yderligere på markedet med en klar vision om at tilbyde automatiske integrationer til erhvervslivet, og den tidsbesparelse man derigennem opnår.

IEX og Digitaltlink er nu gået igang med at informere eksisterende kunder om overdragelsen, og vi glæder os til at servicere de nye kunder på IEX platformen.