IEX lancerer Warehouze-integration + åbningskampagne

Vi kan nu løfte sløret for en ny systemintegration til Warehouze.

Warehouze er et stærkt værktøj til at holde styr på alt, der vedrører dit indkøb og lager.

Med IEX integrationen er det muligt at tage din webshop med i den ligning, så du får fuldautomatisk lagersynkronisering imellem din webshop og Warehouze. Du har derfor altid har det rigtige antal varer til salg i shoppen. Dine salg i webshoppen trækker også helt automatisk i lageret i Warehouze, så det stemmer på begge sider.

Denne integration er udviklet med udgangspunkt i stor efterspørgsel efter at kunne udvide systemintegrationer mellem webshops og regnskaber med et modul til lagerstyring.

Lagermodulet er indrettet til at styrke dit workflow omkring webshopsalget, og gør pluk-og-pak-arbejdet meget lettere. Dine webshop-ordrer bliver automatisk sendt over til Warehouze, hvor de ligger klar til behandling. Når ordren (eller dele af ordren) er afsendt opdateres status i webshoppen.

Dertil er Warehouze et stærkt værktøj til håndtering af vareindkøb med intelligente forslag til indkøb af varer – koblet sammen med IEX, der flytter lagerantallet over til webshoppen, giver det dig stærke automatiseringer af både salg og indkøb.

Warehouze kan forbindes direkte til din webshop, men fungerer også rigtigt godt som udvidelse til en integration mellem en webshop og et regnskab, hvor din bogføring er automatiseret.

Med IEX og Warehouze kan du automatisere mange processer i din forretning, så de kører af sig selv – den tid der frigøres, kan du bruge til at fokusere på din kerneforretning.

I samarbejde med Warehouze kører vi åbningskampagne til slut august, hvor du som ny kunde får 3 måneders gratis Warehouze-abonnement + gratis opsætning integrationen hos IEX.

Klik dig ind på følgende side for at læse mere og bestille:
https://iex.dk/lager/warehouze/

Vi håber, I vil tage godt imod det nye modul – tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål!