IEX er kåret til Gazelle-virksomhed

Hos IEX er vi yderst stolte af at have modtaget Gazelle 2019 prisen.

Det er en stor milepæl for en automatiserings virksomhed som os og faktum for, at vores benhårde arbejde bliver værdsat ude i erhvervslivet.

En stor tak skal lyde til hele IEX teamet for at løfte vores nyeste IEX v3 platform til den næste skala. Vi har løftet rigtig mange integrationsopgaver i 2019, og vi kan kun sige at vi bliver dygtigere og mere bevidste omkring vores position på markedet til glæde for alle jer derude, der er kede af manuelt arbejde.

Nye samarbejder

Der er stort set ikke noget integrationsbehov, vi ikke kan løfte med den nye version, og det har betydet spændende nye samarbejder med bl.a. Reepay, Nets, Bluewater, ScanPOS, Prime Cargo, EasyPOS m.fl. og flere spændende services og samarbejder er på vej i skrivende stund.

Vores nyeste løsning kaldet PayMatch har også set dagens lys i året 2019, hvor vi afstemmer udbetalinger fra din indløser. Det er et spændende projekt, som afløfter en tung manuel proces i regnskaberne.

Vi glæder os utrolig meget til at gå 2020 i møde, hvor der stort set ikke er grænser for, hvor meget automation vi kan komme til at hjælpe med.

Stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere, som har gjort det muligt for os at give den en skalle med at levere nyskabende integrationer.