Hvad får du med WooCommerce 3.0?

 

WooCommerce 3.0 udkommer om få dage. Den nye version af shopsystemet åbner for en masse spændede muligheder med ny gallerivisning, nem sortering af fragtrater og nye endpoints til REST API til fragtzoner samt fragt – og betalingsmetoder.

Der er tale om en omfattende opdatering af WooCommerce med en række ændringer af den bavedliggende kode, som kan påvirke din webshop ganske voldsomt. Udover de fede nye features er mange filtre og funktioner nemlig ændret, så vær opnærksom på, om din shop vil fungere korrekt med WooCommerce 3.0.

Læs om WooCommerce 3.0 release her.

Nyheder

  • Ny og bedre gallerivisning
  • Nye REST API endpoints
  • Bedre performance på produktvisning

Ny Galleri visning af produkter

I vores test af WooCommerce 3.0 er vi særligt glade for den nye gallervisning af produkter, som nu sikrer mobilbrugere en bedre oplevelse af produktbilleder. Før du kan få den nye produktvisning, skal det tema, du benytter i WordPress understøtte WooCommerce 3.0 produktvisningen, når det gør det, får du:

  • Forstørrelse og zoom på produktbilleder
  • Bedre mobilvisning – lettere at swipe mellem billeder
  • Åbning af billede på mobil viser nu billedet i korrekt størrelse i light box’en

Se den nye galleri visning i WooCommerce videoen:

WooCommerce 3.0 kan påvirke din shop kraftigt

Du skal være opmærksom på, at den nye version kan påvirke din webshop. Derfor bør du teste WooCommerce 3.0 på et test site, før du lægger live og tjekke, at dit tema og alle plugins er klar til at understøtte WooCommerce 3.0.

Læs her, hvordan WooCommerce anbefaler en sikker opdatering.

Når du har tjekket, at alt virker, kan du bruge WooCommerce 3.0 og få del i alle de nye features på din webshop.