Forbedret serverkapacitet og nye produkter på vej

Forstærkede ressourcer

Sommeren har været travl i IEX.

Vi mærker, at implementering af cloudbaserede softwaresystemer foregår i en stadig større skala og i større virksomheder, end hvad vi tidligere har set. Med den kæmpe fleksibilitet, der opnås ved brug af integrationer til åbne API’er, er det let for omstillingsparate virksomheder at få opbygget automatiseringer, der er brugervenlige, hurtige og effektive. Vi er efterhånden gearet til at håndtere større udviklingsprojekter for organisationer, der omstiller deres regnskabshåndtering, og vi har over sommeren arbejdet på at udvide mandskab og serverkapacitet til at håndtere large-scale opgaver med en forbedret drift- og datasikkerhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Nye produkter undervejs

Som altid arbejder vi benhårdt for at skabe produkter, der minimerer det kedelige tidsrøver-arbejde og giver vores kunder ekstra tid til at udvikle og optimere deres forretning. I efteråret lancerer vi en ny version af IEX dashboardet, der vil bringe nogle fede nye features, der kommer til at gøre livet lettere for revisorer, webshopsejere, iværksættere med flere.

Der venter en række spændende funktionaliteter og produkter, der kan tilknyttes den 3. version af IEX dashboardet. Blandt andet vil vi tilgodese behovet for at håndtere bilag med en integration til Bilagscan, der kommer til at gøre livet lettere for bogholdere og revisorer.

I den kommende tid vil vi løfte sløret for, hvad der kan forventes af IEX version 3, så følg endelig med her på bloggen og på vores sociale medier.

Find os på Facebook

Følg os på LinkedIN