To nye kollegaer til IEX teamet

Hos IEX søger vi hele tiden efter at stille med det skarpeste team, som sørger for optimal service til vores kunder og samarbejdspartnere.

Ultimo 2023 og start 2024 har vi ansat to nye profiler i virksomheden med et helt særligt drive. Mød vores to nye kollegaer her 🙂

Charlotte Thomsen 1. Supporter

Charlotte har 8 års erfaring med support & kundeservice, og er uddannet kontorassistent med speciale i administration. Hun elsker at lære nye ting og at have flere bolde i luften.

Charlotte er meget serviceminded, og nyder at hjælpe andre med en motivation om, at alle kunder skal have følelsen af at blive hørt, så man sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Charlotte nyder samspillet mellem kollegaer og at samarbejde mod et fælles mål, samt videndelingen på tværs af afdelinger. Derfor har hun også hurtigt tilegnet sig ansvar for vores FAQ og artikel vidensbase.

Bonusinfo: Charlotte er meget lærenem og har en del hobbyer f.eks. udvikling af forskellige fingerfærdigheder såsom hækling, broderi, syning m.m.

Oliver Kruse Produkt Salgsspecialist

Oliver er en glad og energisk person, som brænder for mode, marketing og e-handel. Oliver er oprindeligt uddannet serviceøkonom, og har bl.a. arbejdet som salgs- og marketingansvarlig i herretøjsbutik. Han er god til at få brandet til at skinne og øge konverteringen.

Han har prøvet lidt af hvert lige fra receptionist, kundeservice mm. til at tænke strategisk i forhold til markedsføringen. At skabe relationer til nye mennesker udvider horisonten og beriger livsperspektivet på mange måder.

Oliver finder stor passion for at møde kunderne i øjenhøjde, fordi hver person har en unik historie og indgangsvinkel. Det er berigende at lære fra andre og forstå verdenen gennem andres briller. Derfor har han sågar også udviklet sit helt eget solbriller mærke kaldet OWK Eyewear 😎

Bonusinfo: Når vejret er godt, er Oliver tit ude på vandet og nyder at sejle og slappe af i naturen eller spille fodbold.