Mød vores nye partner manager

Vi har ansat en ny medarbejder der skal styrke og varetage opgaver indenfor partnerområdet, sig velkommen til Casper.

Casper kommer med en bred erfaring, inden for bureau og webshopverdenen, salg og service og fra det pædagogiske område, da han både er uddannet pædagog og multimediedesigner. Senest kommer Casper fra en stilling som senior rådgiver hos teleselskabet 3’s Erhvervsservice. Casper er allerede kendt på kontoret da han for år tilbage var ansat i vores søstervirksomhed Mediastyle ApS som Projektkoordinator og kundesupporter.

Casper elsker at tale med mennesker og service er i højsædet. Også for ham er det vigtig at I som kunder får netop den løsning der passer bedst til deres forretning.

Som person er Casper en udadvendt og smilende person der med sit gode humør er med til at sprede kulør på hverdagen på kontoret.

Casper kommer til at have øget fokus på vores partnere og affilliateområdet og skabe en god og stærk relation til vores forhandlere. Han vil være den som står for oplæring og kendskab til vores system og platform. Vi har store planer på forhandler området og vil fremadrettet skabe en bedre platform for vores forhandlere, alt dette er noget vi har i støbeskeen i den nærmeste fremtid.

Vi siger velkommen på holdet til Casper.