Byd velkommen til det nye IEX! Nyt look og site

Vi er super stolte af at præsentere et helt nyt IEX look. Dette har vi officielt launchet den 17 maj sammen med vores helt nye website.

Vi har været på en mission for at gøre det nye site langt hurtigere, lettere at navigere rundt i og meget mere brugervenligt. Vores stærke team har knoklet i mange lange timer for at finde en lettilgængelig måde at præsentere information om vores 60+ systemer i porteføljen, og hvordan de kan kombineres på kryds og tværs.

Det nye look og website afspejler, hvor vi gerne vil hen med IEX platformen med udgangspunkt i kundernes efterspørgsel. Vores service bliver i højere grad en selvbetjent software-as-a-service platform, hvor du som kunde selv kan lave en plug ’n’ play-integration til dine systemer. Platformen hjælper dig til at holde det fulde overblik, finde svar på spørgsmål og fejlsøge på overførslen, hvis der skulle mangle noget.

Samtidig er det nye site udtryk for, at vi er på vej til helt at have udfaset IEX version 2-platformen, så vi kan lægge al vores energi i at kigge fremad og udvikle nyt på den bærende platform.

Hvad er nyt på iex.dk?

Som en førende udbyder af integrationsløsninger til forretningssystemer, er det afgørende vigtigt for os at gøre information om vores platform, vores services og de funktionaliteter vores produkter tilbyder, meget let-tilgængelige for nuværende og fremtidige kunder. På vores hjemmeside har vi derfor indtænkt en ny struktur for at gøre produkt-informationen let at finde på tværs af forskellige scenarier.

På sitet findes nu kun produkter, der er tilknyttet IEX version 3-platformen. Siderne er delt op i moduler – ligesom platformen – og hertil findes nu en specifik FAQ-sektion for hvert system, hvori systemspecifikke spørgsmål løbende vil blive tilføjet.

På den specifikke systemside kan man let finde et overblik over alle de typer af opkoblinger, der kan laves til det specifikke system, og hvordan din data overføres. Hertil kan du beregne en pris for den specifikke kombination, du ønsker at lave. Alt sammen med henblik på, at du fra det ene ståsted kan finde så meget information som overhovedet muligt om den integrationen, du ønsker at bygge op.

Dertil udbygger vi fortsat på vores vidensbase, som vi launchede i december 2021. Denne er nu bedre integreret på sitet for at understøtte beskrivelsen af vores funktionaliteter.

Hvad rører ellers på sig?

Som altid udvikler vi på en masse nye features og nye systemer. Vi har netop tilføjet integrationer til Alpi og Leman og har netop offentliggjort integrationer til thirty bees, samt nye moduler til Visma eEkonomi, og Visma ePasseli, der tidligere gemte sig under Visma eAccounting som en fælles betegnelse.

Nye PayMatch-integrationer er klar til Nets Easy og Shopify Payments og med et stigende antal PayMatch-udvidelser, har vi tilføjet en helt ny kategori – Indløsere – til sitet.

På vej er en opdateret integration til GoldenPlanet, samt en fuld POS-integration til Zettle.

Shopify Payments testbrugere søges:

Vi kører beta-tests på Shopify Payments og søger derfor testbrugere af Shopify Payments og Visma e-conomic. PayMatch til Shopify Payments indhenter automatisk dine udbetalingsrapporter fra Shopify og udligner betalinger med udbetalinger og gebyrer, så dit regnskab ligger klar til at blive afstemt til bank.

Hvis du ønsker at afprøve vores PayMatch-løsning til at afstemme udbetalinger fra Shopify Payments, kan du få gratis opsætning på integrationen som en del af testforløbet (spar DKK 1.500). Kontakt sales@iex.dk, hvis dette har interesse.

Vi håber, I nyder foråret derude!