IEX Dinero integration er i luften

 

Den 29. juni 2015 åbnede IEX for integration mellem Dineros regnskabsprogram og DanDomain webshops. En first mover succes, Dineros brugere har taget til sig, som helt automatisk overfører dagens shop-omsætning til Dinero kassekladden – og sparer mange arbejdstimer.

Unik integration får webshop og Dinero til at spille sammen

Med IEX’s unikke Dinero integration kan du læne dig tilbage og vinke farvel til kedeligt tastearbejde og indtastningsfejl og nyde, at tallene fra hver ordre bliver sendt direkte ind i Dinero kassekladden hver time. Så er der styr på regnskabet og mere tid til at drive din forretning.

Brugervenligt dashboard med fuld kontrol

I det brugervenlige IEX dashboard har du fuld kontrol med din Dinero integration. Med kun et par klik kan du nemt styre hvilke konti, omsætningen skal sendes til, og hvornår en ordre bliver overført til kassekladden. Og du kan følge salget time for time og holde øje med din bundlinje.

Support du kan regne med

For webshops er det vigtigt at have styr på sikkerhed og vedligeholdelse, og når du har spørgsmål om din Dinero integration, tilbyder IEX altid tilgængelig support. Ligeledes sørger vi for, at vores integration er opdateret, så den arbejder perfekt sammen med din webshop og dit Dinero regnskabsprogram.

Det er support, som giver tryghed og er til at forstå.

Shopify lige på trapperne

I uge 28 er IEX klar med integration til Shopify webshops og Dinero, og i uge 29 kommer WooCommerce til Dinero. Hurtigt herefter følger løsninger til flere shopsystemer.

Sidder du med et af de ovenstående webshopsystemer, så kan du allerede nu lægge billet ind på en Dinero integration ved at kontakte os her.