Dinero købt af Visma

 

Der er sket store ting på det danske marked for cloud baserede regnskabssystemer. Visma koncernen, som allerede ejer e-conomic, har nemlig købt Martin Thorborgs Dinero regnskabsprogram.

En ny spiller hos Visma

dinero henvender sig til iværksættere og de små virksomheder og udfylder herved rummet op til e-conomics målgruppe inden for de mindre og mellemstore virksomheder.

Mads Rebsdorf, direktør i Visma Software i Danmark udtaler i en pressemeddelelse fra Visma om købet af Dinero:

Dinero har været igennem en imponerende udvikling og lavet et fantastisk regnskabsprogram, som gør det utroligt enkelt for de mindste selskaber at håndtere deres bogholderi. Visma og dinero deler visioner for SMV-segmentet i Danmark, og derfor er det et godt match. Med opkøbet af Dinero vil Visma dermed kunne tilbyde de bedste løsninger til de allermindste virksomheder og iværksættere og hele vejen op til mellemstore virksomheder, siger Mads Rebsdorf, direktør i Visma Software i Danmark.

Dinero forbliver det samme

Ifølge Dinero og Visma fortsætter dinero regnskabsprogrammet i samme sunde iværksætter ånd som hidtil og med Martin Thorborg bag roret som direktør.

Martin Thorborg har været stolt af dineros udvikling de seneste år og udtaler i en pressemeddelelse fra Dinero:

Det er de samme mennesker, som kommer til at knokle for at levere det bedst mulige regnskabsprogram til dig. Det er de samme dygtige og hurtige supportere, som du vil møde på chatten, når bogføringen driller, og det er de samme udviklere, der programmerer til tastaturet gløder for at opfinde nye og udvikle gamle features. Og ledelsen i dag er også ledelsen i morgen, og jeg fortsætter som adm. direktør.

Tillykke med Visma familieforøgelsen

Hos IEX har vi et bredt udvalg af integrationer til både e-conomic, Visma eAccounting og Dinero.

Vi har fra starten haft et tæt samarbejde med e-conomic og Visma koncernen med målet om at levere markedets bedste integrationer. Derfor velkommer vi også Dinero som en ny del af Visma familien. Og vi er sikre på, at det nye ejerskab betyder, at Dinero kan drage fordel af den gode synergi, det er at være en del af Visma, som er Nordens førende leverandør af økonomisystemer.

 

God vind fremover Dinero!

 

Læs pressemeddelelsen fra Visma her

Læs pressemeddelelsen fra Dinero her

Læs mere hos ComputerWorld her