Ny release: Regnskabsintegration til Zenegy Numbers

Release af ny regnskabsintegration til Zenegy Numbers

Vi har nu lanceret vores nyeste regnskabsintegration til Zenegy Numbers, som gør regnskabsprocesserne for webshops mere effektive.

IEX’s DNA er at levere løsninger, der automatiserer og forenkler webshopejeres daglige opgaver, og vores integration med Zenegy Numbers er ingen undtagelse. Med denne integration bliver webshop-ordrer automatisk overført til Zenegy Numbers, så fakturaer og kreditnotaer oprettes helt uden behov for manuel indtastning.

Hvad er Zenegy Numbers?

Zenegy Numbers er bygget på moderne teknologi, tilbyder Zenegy Numbers en fleksibel brugerflade, der kan tilpasses dine behov. Systemet er skabt med fokus på brugervenlighed og automatisering af forretningsprocesser. Zenegy Numbers tager udgangspunkt i banken, hvilket betyder, at banken altid stemmer, da man for at komme i gang først skal forbinde til sin bank. Derudover er der fokus på automatisering, og integrationen fra IEX er du klar til at få tallene til at stemme.

“IEX’s integration til Zenegy er ligesom fundamentet til alt det vi laver. Zenegy skiller sig ud ved at være en fuld suite af produkter dvs. vi er ikke “bare” et økonomisystem, et lønsystem, et expense management system eller avanceret tidssystem. Vi er en suite af produkter, og det betyder, at man får alt det bedste med dybe integrationer mellem de forskellige ting.

IEX’s integration er jo ligesom fundamentet i alt det vi laver, fordi vi ønsker at automatisere arbejdsgange og processer i virksomhederne og det at have integrationer til specielt webshops og den integration, som IEX har lavet viser hvor smart man kan lave integrationer nu om stunder.”Jes Tækker Stemann Brinch, Founder – Strategiske Partnerskaber, Zenegy.

Fordele ved integrationen:

  1. Automatisk dataoverførsel:
Når du integrerer IEX med Zenegy Numbers, bliver dine salgsordrer fra webshoppen automatisk sendt til finanskladden i Zenegy Numbers, så du nemt kan bogføre. Det sparer dig for manuelt arbejde og mindsker risikoen for fejl.

  2. Hurtig dataoverførsel: Hold dit regnskab opdateret med en næsten øjeblikkelig overførsel af data. Du får et sikkert og effektivt bogføringsflow, så du altid har et klart overblik over dit regnskab.

     

  3. Øget effektivitet: Spar tid ved at automatisere de gentagne opgaver. Integrationen optimerer din regnskabsproces, så du kan fokusere på at udvikle din forretning.

     

  4. Skræddersyede løsninger:Integrationen kan tilpasses dine specifikke behov, uanset om du driver en mindre forretning eller en større organisation. Med Zenegy Numbers bliver dine ordrer automatisk overført til finanskladden direkte i dit regnskab. Kreditnotaer håndteres også automatisk, så du får mere tid til det vigtige – nemlig at drive din forretning.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt at komme i gang med integrationen. Opret en bruger hos IEX, og vælg det system, du vil forbinde med Zenegy Numbers. Vi kontakter dig derefter for at hjælpe dig godt på vej, så du hurtigt kan få glæde af den automatiserede integration. Har du endnu ikke Zenegy Numbers, kan du prøve en gratis demo her.

Du kan starte din IEX bestilling på denne side.

Er du klar til at vækste din forretning?

Hos IEX hjælper vi virksomheder med integrationsløsninger, der gør hverdagen lettere. Mangler du en speciel funktion eller en ny integration? Vi er altid klar til en snak for at finde den rette løsning til dig.

Husk at holde øje med nye funktioner og spændende nyheder fra IEX!