• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Bogholderiet er ferielukket i uge 30-31. Henvendelser modtages på billing@iex.dk
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

IEX overtager Digitaltlinks integrationer

Efter længere tids forhandling er det nu en realitet, at IEX overtager alle Digitaltlink.dk’s integrationer. Der er d. 23. juni 2020 indgået en overdragelsesaftale. Digitaltlink har gennem en længere periode leveret integration ml. Prestashop og Dinero.

Integrationsmarkedet udvikler sig i en sådan fart, at det kan være svært at følge med alle de mange behov og krav som kunderne forventer out-of-the-box. IEX har markedets mest fleksible og moderne platform, og i den forbindelse er valget naturligt faldet på IEX som markedsledende indenfor integration.

Digitaltlink udtaler:

Vi har igennem en periode undersøgt mulighederne for at finde den  bedste spiller på markedet i forbindelse med overtagelsen, og finder at du som kunde er i de bedste hænder hos iex.dk
Overtagelsen er beskrevet her: https://digitaltlink.dk/vare/dinero-prestashop/

Med opkøbet positionerer IEX sig yderligere på markedet med en klar vision om at tilbyde automatiske integrationer til erhvervslivet, og den tidsbesparelse man derigennem opnår.

IEX og Digitaltlink er nu gået igang med at informere eksisterende kunder om overdragelsen, og vi glæder os til at servicere de nye kunder på IEX platformen.

  • Dansk
  • English