XML-integration

xml-glyph
category-accounting
Pris fra DKK 369 pr. måned

Pris for opsætning vurderes ud fra den specifikke opgave

Importer eller eksporter data via XML-fil

Importer eller eksporter XML-filer til dit regnskab, din webshop, dit og/eller dit POS-system helt automatisk med IEX.

Du får et automatisk data-flow, så du kan lægge tunge administrative opgaver fra dig og fokusere på de opgaver, der udvikler din forretning.

XML-filen overføres via en filmappe, som I selv eller IEX stiller til rådighed. Igennem IEX matches felterne op til det system, der forbindes, så overførslen kan køre automatisk. Hvis en eventuel tilpasning af dataen er nødvendigt, kan IEX klare de fleste problemstillinger ved hjælp af filtre og mappings.

Integrationen sættes op af IEX teknikere. Indledningsvis skal IEX vurdere en eksempelfil, samt en beskrivelse af den ønskede import for at kunne afgive et tilbud.

Du kan finde et overblik, hvilke systemer IEX kan kobles op til her.

Få en vurdering på XML-integration

Udfyld formularen, så sender vi dig en vurdering.

Hvad kræver en XML-import/eksport igennem IEX?

Vurdering af XML-fil

For at kunne vurdere, hvordan en automatisk import/eksport af en XML-fil kan opsættes, skal IEX have en eksempel-fil til vurdering. Filen skal eksemplificere den data, der skal overføres, og indeholde data i samme format som den reelle data, der skal overføres.

Udfyld ovenstående formular for at få en uforpligtende vurdering af en XML-import/eksport.

Opsætning + Abonnement

IEX vurderer et tilbud på opsætningen ud fra estimeringen af eksempelfilen + den beskrevne opgave.

Dertil kræver den automatiske overførsel et løbende abonnement på IEX-platformen. Prisen på det løbende abonnement sendes med i tilbuddet fra IEX.

Evt. Opsætning af filmappe

Der skal tilknyttes en filmappe til IEX integrationen, hvor IEX henter eller genererer XML-filen. Hvis nødvendigt kan IEX stille en filmappe til rådighed som en udvidelse til abonnementet.

Bemærk, IEX kan ikke opkoble filmappen til dit andet system, og I er derfor selv ansvarlige for at føre filen til og fra filmappen (evt. via en funktionalitet i jeres system).

Eksempel på pris

Pris for opsætning vurderes ud fra den specifikke opgave, men starter typisk ved DKK 5.000.

Total pr. md.:DKK 449,00
XML-modulDKK 150,00
FTP-modulDKK 50,00
FTP-service* (Ikke påkrævet)DKK 50,00
Visma e-conomic**DKK 50,00
Standard-abonnement (Halvårlig)DKK 129,00

* Bemærk, FTP-servicen er ikke påkrævet, hvis I selv kan stille en filmappe til rådighed. FTP-modul (påkrævet) er den connector, der anvendes til at forbinde til FTP-servicen.

** Her anvendes Visma e-conomic som eksempel. Se priserne for alle moduler på iex.dk/priser

Forbind dine systemer på kryds og tværs med IEX

IEX skaber forbindelse mellem dine systemer, filer og apps – og kan dertil koble andre systemintegrationer til i en samlet opsætning. Med en fuldautomatisk fil-overførsel, kan du koncentrere dig om at drive din virksomhed og skære ned på administrativt arbejde.