• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Torsdag d. 21. maj holder vi lukket grundet Kristi Himmelfartsdag.
Fredag d. 22 maj holder vi som udgangspunkt telefonerne lukket og yder begrænset mail-support. Er dit behov akut, kan du ringe og trykke 1, og vi vil forsøge at hjælpe dig så godt, vi kan. Bemærk, denne ekstra service kan være fakturabelagt.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

Stærke inputs til Fremtidens Regnskab 2019

Digitalisering i revisions- og bankverdenen

Den 30. og 31. januar løb Fremtiden Regnskab 2019 af stablen – for 3. år i træk. Her samledes revisorer, bogholdere, erhvervsdrivende og branchefolk, i hele spændingsfeltet mellem bank og regnskab, for at blive klogere på den digitale udvikling.

IEX var repræsenteret til Fremtidens Regnskab, hvor vi hørte spændende oplæg om udviklingstendenser i regnskabsføring, betalingsløsninger og automatiseringen heraf. Generelt har udviklingen i moderne automatiseringsprocesser, ændret markant på, hvordan regnskaber vedligeholdes i dag.

For IEX vedkommende har vores API-integrationer været med til at udvikle flere af de automatiseringsprocesser vi arbejder med, hvorfor vi havde en særligt stor interesse i at høre de forskellige oplæg.

På scenen kunne man bl.a. Høre Toke Kruse, Preben Mejer, og Tom Vile Jensen fra FSR – danske revisorer, der fortalte om, hvordan validiteten af data er afgørende i en digital omstilling, og hvordan et skarpt data-workflow styrker det danske erhvervsliv.

Talerne bød også på spændende inputs og en masse brugbar viden om de tendenser, man bør holde øje med – særligt de store spring, der bliver taget med PSD2 (Payment Services Directive 2), der er et EU direktiv med formål at fremme innovationen på betalingsmarkedet.

Med digitaliseringen følger, at “smarte systemer” fremover vil kunne varetage mange de tidskrævende opgaver, der på nuværende tidspunkt udføres af bogholdere, revisorer m.fl. På den måde vil den digitale udvikling på sigt kunne forenkle flere af de besværlige og/eller tidskrævende processer, der eksisterer i forbindelse med økonomistyring.

 

IEX-standen

Ved IEX-standen præsenterede vi vores nyeste produkter og løsningsmuligheder, heriblandt vores integrationer til Bilagscan og Reepay. Besøgende ved IEX stand, fik også mulighed for at høre om vores nye Gebyrmatch integration, til bogføring af betaling og gebyrer fra indløsere, samt vores genopfundne tilgang til at bygge integrationer med version 3 af vores IEX-kerne.

IEX havde 2 fantastiske dage i København og Aarhus, hvor vi mødte en masse spændende mennesker, og hørte om deres interessante koncepter og virksomhedsmodeller. Selv havde vi god mulighed for at møde både branchefolk og potentielle kunder, hvor samtalerne handlede om alt fra integrationer til regnskab og fintech-industriens udvikling generelt.

Vi hos IEX er stolte af at være en del af den digitale udvikling!

  • Dansk
  • English