Kære kunder. Vi holder lang påskeferie fra lørdag 13. april til og med mandag d. 22. april. Telefonen og email vil være lukket i den periode.

Om IEX

Læs vores historie og mød IEX teamet

iex team

IEX er en automatisk integrations SaaS-løsning der forbinder webshop, regnskab, POS- eller lagersystemer med hinanden. Dine dage med kedeligt tastearbejde stopper her.

Vi har siden 2008 leveret integration til erhvervslivet med en klar ambition om at gøre dagligdagen nemmere for virksomhederne ved at skære unødvendige rutiner og arbejdsgange helt væk og frigøre tid, penge og menneskelige ressourcer.

Mere end 1000 kunder benytter i dag vores SaaS-løsning til at overføre data og holde deres systemer up-to-date.

Vi har kontor i Albertslund, tæt på Glostrup og Roskildevejen. Her befinder det fuldt engagerede IEX team sig, og har du brug for en snak om dine integrationsbehov, er du altid velkommen til at kontakte os om en løsning, der passer præcist til dit behov.

Kontakt os her

Niel Rokkjær

CEO & Co-Founder

Nicolai Jørgensen

Co-Founder

Michal Skogemann

Senior Developer & Technical Manager

Benjamin Jensen

Senior Developer

Jakob Ferdinandsen

Developer

Dennis Christensen

Customer Service Manager & Developer

Kim Solberg

1. Support & Developer

Johan Delaire

Digital Marketing Manager

Penille Achena

Accounting / HR Manager

Naina Merete Holsve

Business controller

Lajka

House Dog

CSR - vi støtter

Care for Toys - Er et projekt hvor børn donerer deres brugte legetøj til et godt formål. De henter legetøjet hos børnene, sælger det via den blå avis og deres hjemmeside (som er under udarbejdelse) og så går overskudet til det velgørende projekt barnet selv har valgt. Projektet hører under et større initiativ, Caring Children. Overordnet set handler det om at give vores børn nogle gode værdier og kompetencer med i deres opvækst. Caring Children er et initiativ som har til formål at udvikle børns pro-sociale færdigheder såsom medfølelse, empati og samarbejde. Caring Children ønsker at nå sine mål ved at inspirere og give børnene mulighed for at træne deres 'pro-sociale muskler' og blive sociale kompetente børn, enten ved at inddrage dem direkte, eller gennem aktiviteter målrettet deres forældre og børnehaver. [email protected] www.caringchildren.net
Dansk Skoleskak er en frivillig social og samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisation (grundlagt 1960). Organisationen bygger på en særlig idé om, at skoleskak styrker børn og unges faglige og sociale udvikling, hvilket hjælper flere til et liv med læring og uddannelse. Dansk Skoleskak rådgiver kommuner, skoler, lærere og elever i anvendelse af skoleskak I dag deltager over 30.000 børn og unge på 450+ skoler i over 90 kommuner i skoleskak. “Via skoleskak lærer børn og unge at tænke sig om og vente på, at andre skal tænke sig om. De lærer koncentration, selvstændighed og analytiske evner. Kompetencer der både kan bruges i skolen og senere i livet”. Mads Jacobsen, generalsekretær, Dansk Skoleskak https://skoleskak.dk/

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned