• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Torsdag d. 21. maj holder vi lukket grundet Kristi Himmelfartsdag.
Fredag d. 22 maj holder vi som udgangspunkt telefonerne lukket og yder begrænset mail-support. Er dit behov akut, kan du ringe og trykke 1, og vi vil forsøge at hjælpe dig så godt, vi kan. Bemærk, denne ekstra service kan være fakturabelagt.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

Om IEX

Lidt om IEX baggrund

IEX er en automatisk integrations service, der forbinder webshop, regnskab, POS- eller lagersystemer med hinanden.

Behovet for sammensætning af integration på tværs af diverse salgs- og servicekanaler er vokset gevaldigt siden IEX udgav sin første version tilbage i 2008. Behovet for automation i erhvervslivet er ikke til at tage fejl af. Folk gider ikke taste selv! Derfor er IEX ambitionen meget klar:

“Automatisér dit workflow med IEX og få mere fokus på din forretning – dine dage med kedeligt tastearbejde og bogføring er talte.”

 

IEX leverer integration til erhvervslivet med en klar ambition om at gøre dagligdagen nemmere for virksomhederne ved at skære unødvendige rutiner og arbejdsgange helt væk og frigøre tid, penge og menneskelige ressourcer.

Mere end +2000 kunder benytter i dag vores SaaS-løsning til at overføre data og holde deres systemer up-to-date.

IEX har domicil i Albertslund i lyse og rummelige kontorlokaler. Har du brug for en snak om dine integrationsbehov, er du altid velkommen til at kontakte os.

IEX Team

IEX består af dygtige fagfolk, der hver især besidder en bred vifte af kompetencer med integration.

Teamet står for support og opsætning af integration samt daglig drift og vedligehold af IEX servicen, så den altid kører upåklageligt.

IEX teamet hjælper professionelt din virksomhed med at spare manuelt tastearbejde, tid og penge. Du får dermed ressourcer til at drive din virksomhed på autopilot.

“IEX integration er det sikre valg som forbinder din webshop til dit regnskabssystem. Økonomi har aldrig været lettere”

Vi har over 10 års erfaring som integrationsbureau

Vi har tusindevis af glade og tilfredse kunder

Vi har et gennemtestet og sikkert system

Vores team

Niel Rokkjær
CEO & Founder

Michal Skogemann
Senior Developer & Technical Manager

Benjamin Jensen
Senior Developer

Jakob Ferdinandsen
Developer

Johan Delaire
Digital Marketing Manager

Bjarne Berthelsen
Frontend Developer

Dennis Christensen
Customer Service Manager & Developer

Kim Solberg
1. Support & Developer

Patrick Drifte
1. Support & Developer

Penille Achena Bjørnlys
Accounting / HR Manager

Naina Merete Holsve
Business controller

Lajka
House Dog

Vi er stolte af vores samarbejdspartnere:

Bliv IEX forhandler eller affiliate partner

Forhandler
Ønsker du at have et stærkt setup hvor du som forhandler leverer IEX integration direkte til dine kunder, så kan en forhandleraftale være sagen.

Med en forhandleraftale hos IEX guider vi dig i brugen af servicen, og klæder dig på til at levere integration til dine kunder. Det kan være at du sidder som et bureau som gerne vil stå for opsætningen selv.

Med en forhandleraftale får du en fordelagtig  forhandlerrabat, og mulighed for set videresælge IEX integration. Du får også direkte sparring med vores support-team, og dit eget forhandlerområde, hvor du kan administrere dine brugere. Det skaber overblik hvis du har flere kunder i servicen.

Affiliate aftale

Med en IEX affiliate aftale modtager du kommission hver gang du henviser en kunde til IEX integration. Ved at videreformidle dine kunder til IEX, kan du skabe meromsætning i din forretning.

Med denne aftale varetager IEX stadig din kunde, men du får altså noget ud af at henvise kunden til IEX. Som affiliate partner kan du få et henvisningslink, og når kunden er oprettet modtager du kommision.

Vores Partnere

Hos IEX er vi glade for vores partnere. Vores partnere udgør en stærk platform, hvor kombinationerne er mange.

Samarbejdet med vores partnere gør at vi hos IEX kan tilbyde vores brugere den mest fleksible service på markedet og sammensætning på tværs af alle platforme.

Har du behov for et specifikt flow eller system til at integrere op imod IEX servicen, så står vi gerne til rådighed for at opbygge nye partnerskaber. Tøv ikke med at kontakte os!

  • Dansk
  • English