Partnercase Salecto integrationspartner

Salecto er et bureau, der har specialiseret sig i at skabe driftige webshops, der konverterer. Salecto er kendt for at skabe et godt fundament ved at designe, rådgive og udvikle webshops.
“Vi har valgt IEX som integrationspartner, fordi IEX tekniske knowhow er rigtig, rigtig godt.” – Salecto
Salecto skaber til daglig webshops, der konverterer. Bureauet har i dag 22 konsulenter, der alle har e-commerce siddende på rygraden. De er anerkendte i webbranchen for at give deres kunder et godt fundament med design, rådgivning og udvikling.

En webshop med en integration er et godt fundament for vækst

  • Et solidt fundament for enhver webshop
  • En totalløsning for webshopsejere
  • Support og rådgivning hele vejen

Det er for Salecto vigtigt at have samarbejder, der styrker og letter deres kunders arbejde i følge Michael, Head of Production & Partner hos Salecto.

“Hos Salecto er vi gode til at skabe et godt fundament for vores webshopejere.”

Salecto arbejder ud fra devisen om, at den rette platform, empatisk sparring og rådgivning i øjenhøjde skaber de bedste webshops. De er gode til at skabe et godt fundament og have partnerskaber for at tilbyde de rette totalløsninger til webshopejere.

Vi har en platform, som er kompatibel med vores kunders ønske om at drive en webshop og vækste.”

“Vi har et rigtigt godt samarbejde med IEX, hvor deres tekniske knowhow og kundehåndtering gør, at kunderne bliver taget godt i hånden hele vejen og får den support og rådgivning, som de har behov for.”

En stærk og god relation er helt essentiel for et hvert godt partnerskab. For den gode relation har det med at smitte af på alle involverede, og særligt kunder.

I et stærkt samarbejde bliver vores kunder også deres kunder. Det betyder, at kunderne med sikkerhed er garanteret god support, rådgivning og et set-up til afdækning af deres behov.

Det er et samarbejde, vi kan stole på

“Vi har et tæt samarbejde og tætte dialoger. Det er et samarbejde, vi kan stole på”

Salecto har valgt IEX som integrationspartner, fordi IEX har god teknisk knowhow og giver kunden god support og rådgivning.

Hvis der skulle være udfordringer eller spørgsmål. Jamen så tager IEX det ansvar og kigger på, hvad løsningen og evt. hvad udfordringen kunne være.

Vi føler os trygge i, at kunden får den bedst tænkelige totalløsning

En totalløsning til webshopsejeren

For Salecto er det vigtigt at kunne levere alt, hvad du har brug for til at drive en succesfuld webshop i én pakke. Så du kan øge dit salg og spare tid.

“De løsninger, der bliver lavet af deres integrationer, virker.”

Integration til Salecto 1

Hvis du har en Salecto 1 kan du oprette forbindelse mellem din Salecto webshop og dit regnskab, lager eller kasseapparat (POS) for automatisk at udveksle oplysninger imellem de to systemer.

Dine ordrer, kunder, produkter og lager-antal håndteres automatisk, så du lettes i den daglige administration af dit webshop-salg.

Forbind til:
Regnskab, POS, Lager, Fil-integration

Læs mere her

Skjul Læs mere

Integration til Salecto 2

Du kan få et stærkere workflow i din forretning med en integration, der automatiserer overførslen af data imellem din Salecto 2-webshop og dit regnskab, lager- eller POS-system.

Dine ordrer, kreditnotaer, kunder, produkter og dit lagerantal synkroniseres automatisk, så du sparer en masse tid, du kan bruge på at udvikle din forretning.

Forbind til:
Regnskab, POS, Lager, Fil-integration

Læs mere her

Skjul Læs mere

Vil du også samarbejde med IEX?