Kundecase LaLaToys

LaLaToys udlejer legetøj på abonnement og for at spare arbejdstid har LaLaToys automatiseret hele deres forretningsflow med en integration.
“Efter vi har implementeret IEX, jamen så har vi sparet utallige timer”
LaLaToys medvirker i kundecase hos IEX Integration
Dinesan Rasiah
Founder & Ejer
LaLaToys blev stiftet i 2021 med en bæredygtig tilgang til forbrug af legetøj, hvor legetøj udlejes på abonnement. For at spare en masse arbejdstid har LaLaToys automatiseret hele deres forretningsflow fra abonnementsingåelse til afstemning.

Automatisk flow hos LaLaToys med en integration til et kompleks set-up

  • Fuld automatisering mellem Shopify, Reepay, Clearhaus, e-conomic og Paymatch
  • Alle ordre bliver overført og matchet
  • Bogholdningen er overskuelig

LaLaToys har fundet ud af, at de kan gøre forbruget af legetøj mere bæredygtigt ved at udleje legetøjet på abonnement. Og det er en løsning, der er blevet taget rigtig godt imod af forbrugerne.

Derfor har LaLaToys valgt at automatisere deres forretningsflow for at spare en masse tid, så de kan udvide og skalere deres virksomhed.

“Vi har tusindvis af transaktioner på vores abonnementsforretninger, så at gøre det manuelt og skulle afstemme det, er nærmest umuligt. Det er en opgave, der er vital for, at vi kan skalere forretningen og samtidig spare utallige af timer hos bogholderen.”

Hos LaLaToys er vi super glade for IEX med det setup, vi har med vores integration.

LaLaToys er sat op med flere systemer, der alle varetager forskellige administrative opgaver, som integrationen sørger for bliver overført korrekt til nem og tidsbesparende håndtering. Integrationen sørger for, at ordrer fra webshoppen automatisk bliver overført til regnskabet og matchet med deres indbetalinger fra deres indløser.

“Vi kan skalere uden, at vi skal tænke over alle de administrative ting, der er på håndteringen af betalinger og registreringer inde i vores system.”

LaLaToys forretningsflow er fuldautomatiseret

“Så jeg forventer, at de er med på hele rejsen til vi engang bliver rigtig rigtig store.”

For at spare en masse arbejdstid har LaLaToys automatiseret hele deres forretningsflow fra abonnementsindgåelse til afstemning, men hvordan hænger det sammen?

LaLaToys' lager. Alle systemer hos LaLaToys hånderes af deres integration fra IEX

Hvad forstås der ved kompleksitet?

I korte træk anvender LaLaToys systemerne Shopify, Reepay, Clearhaus, e-conomic og Paymatch, hvortil alle systemerne er sat op til at spille sammen.

Integrationen håndterer deres ordreflow fra webshoppen til regnskabet samt deres indbetalinger fra deres indløser ind i e-conomic via Paymatch. Derudover har vores support opsat et mappingmodul, hvor ordrelinjer bliver håndteret specielt, så de rammer specifikke varegrupper og navne, som gør bogholderiets arbejde nemmere.

LaLaToys’ automatiske forretningsflow fungerer sådan, at integrationenen overfører og matcher al data, så det er klar til bankafstemning.

"Vi kan skalere forretningen og samtidig spare utallige af timer hos bogholderen."

Når kompleksitet er gjort simpelt

Alle indbetalinger fra Clearhaus bliver overført til e-conomic af integrationen. Clearhaus og Reepay snakker ikke som sådan direkte med hinanden, men når integrationen overfører til regnskabet, så vil integrationen tage indbetalingerne fra Clearhaus og tilføje dem i e-conomic, som LaLaToys skal godkende.

Når du har Paymatch, sørger integrationen for at matche hver enkelte linje med den rette faktura, som er kommet fra Reepay ind i e-conomic og afstemmes med Clearhaus udbetalinger.

Teknikken bag er kompleks
LaLaToys kører med Paymatch på deres integration, som matcher hver faktura de får ind med de udbetalingslinjer, som kommer fra indløseren. Dette bliver lagt i en seperat kassekladde i e-conomic, som er gjort klar til gennemgang hos LaLaToys.

Det vil sige, at deres integration-setup overfører fakturanummer fra Reepay til "øvrige ref" i e-conomic, så de nemt kan få fat i de samme ordrer og følge dem tilbage igen, derefter sørger Paymatch for, at det ligger i overskrift-feltet og passer sammen med data i Clearhaus.

Paymatch gør klar til bankafstemning
Når du anvender Paymatch, så sørger integrationen for at ligge udbetalinger klar til bankafstemning samt sørger for at gebyrer bliver lagt på sin egen konto i e-conomic. Herfra er du klar til at bankafstemme.

Skjul Læs mere

Vil du også samarbejde med IEX?

LaLaToys founder har valgt IEX til at integrere deres systemer