Kundecase Effektpedaler

Effektpedaler valgte tilbage i 2015 at få en integration for at undgå alt det omstændige og administrative arbejde, der tog fokus fra det, som Kristoffer synes er sjovest i forretningen. Nemlig professionel lyd.
“Vores integration sparer os så meget tid. Og det er tid, som er givet meget bedre ud på kunderne.”
Effektpedaler.dk produkter
Kristoffer Høeg
Indehaver
Effektpedaler er en specialforretning inden for boutique-pedaler til guitarister og bassister. Effektpedaler sparer tid på håndtering af deres mange bestillinger i webshoppen med deres integration fra IEX.

Med en integration undgår Effektpedaler alt det omstændige og administrative arbejde

“Vores integration sparer os så meget tid. Og det er tid, som er givet meget bedre ud på kunderne.”

Effektpedaler.dk er en specialforretning inden for boutique-pedaler til guitarister og bassister. Butikken blev grundlagt som en webshop, men har siden udvidet med en fysisk butik med eget værksted. Effektpedaler er kendt for deres ekspertise og for at have Danmarks største udvalg af effektpedaler fra hele verden.

Effektpedaler valgte tilbage i 2015 at få en integration for at undgå alt det omstændige og administrative arbejde, der tog fokus fra det, som Kristoffer synes er sjovest i forretningen.

Nemlig professionel lyd.

“Lige så snart kunden har lagt ordren, så ligger den faktisk i regnskabssystemet. Så det eneste, vi skal gøre, er at åbne fakturaen og godkende den, og så ellers få sendt varerne af sted til kunden.”

ordre hos Effektpedaler.dk håndteres og overføres af IEX

Fra WooCommerce til e-conomic

Effektpedaler.dk håndteres i WooCommerce og er fuldt integreret til e-conomic med customized mappings i integrationen fra IEX. Integrationen letter det manuelle tekstarbejde, og giver Kristoffer mulighed for at bruge sin arbejdstid i forretningen.

“Førhen der var det sådan, at når vi fik en ordre i vores webshop, så skulle vi åbne regnskabssystemet, og så skulle vi taste kundens adresse, telefonnummer, mailadresse og alle de her forskellige ting. Og det er jo klart, at det tager ret meget tid - jo flere bestillinger man har i webshoppen. Med IEX der kunne vi få en integration fra webshoppen og over i regnskabssystemet.”

Kristoffer behøver kun oprette sine produkter i WooCommerce, og derefter sørger integrationen for, at produktinformationen bliver overført til hans regnskabssystem.

Tilpasninger i form af custom mappings gør arbejdet lettere for bogholderen. Effektpedalers webshop og produkter er sat op på flere sprog, men fra WooCommerce til e-conomic bliver vareinformationen kun overført med dansk tekst for at lette overblikket.

Så når kunderne gennemfører et køb, kan Kristoffer og co. behandle ordren, og så overfører integrationen ordren direkte ind i regnskabssystemet.

“Jeg kan varmt anbefale IEX til alle andre selvstændige og iværksættere, som også driver en webshop.”

Vil du også samarbejde med IEX?

Kristoffer fra Effektpedaler