COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Torsdag 22/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

15/6 udfald på webhooks – WooCommerce, Magento, e-conomic

Vi har d. 15/6 fra kl. 14 til start aften oplevet fejl på flere systemer, der overfører med webhooks på IEX version 2, grundet ekstraordinært store peak-perioder fra en samarbejdspartner. Det har i nogle tilfælde berørt overførslen af ordrer, produkter og lagerstatus i perioden. I de fleste andre tilfælde har integrationen været uberørt.

– Din integration kan være berørt, hvis du bruger IEX version 2 (dvs. login via my.iex.dk) og integrerer til enten WooCommerce, Magento eller Visma e-conomic (kun ved brug af lagermodulet i e-conomic).

– Hvis din integration er berørt vil du opleve manglende overførsel af ordrer, produkter eller lagerantal fra e-conomics lagermodul.


Ved fejl på overførsel af ordrer eller produkter:
Mangler du at få overført ordrer eller produkter kan du overføre dem ved at opdatere ordren.

Dette gøres på følgende vis:

WooCommerce: Gå ind på manglende ordrer og tryk ‘Opdatér’
Magento: Gå ind på manglende ordrer og sæt et mellemrum i kommentarfeltet og tryk gem.

Ved fejl på overførsel af lagerantal fra e-conomic:

16/6: Lagerwebhooks har i e-conomic ikke kørt før ca. kl. 10-11 i dag. Der er fortsat forstyrrelser i afvikling af webhooks hos e-conomic. Dette forventes løst i løbet af dagen, og lagerændringer vil automatisk blive overført.

Driftsstatus hos e-conomic kan følges her.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, så kontakt IEX på support@iex.dk eller via chatten nederst til højre.