wordshopy

WordPress er det mest udbredte CMS i verden og er motoren bag 25% af nettets websites. Nu er Shopify klar med et plugin, der gør det muligt at sælge med Shopifys e-commerce system på din WordPress hjemmeside.wordshopy 300x104

Webshop-systemet Shopify er normalt en hosted shop løsning, som du kan komme i gang med på kort tid. Shopify står nemlig for både hosting af din webshop og leverer en solid shop løsning efter en abonnements betalt model, der starter på 9 $ om måneden. Nu tager Shopify springet ud i WordPress universet, og vi har derfor givet plugin’et en grundig test for at se, hvem løsningen passer til.

Sådan virker det

Det nye Shopify plugin gør det nemt at opsætte Shopify på en WordPress hjemmeside, så en e-købmand kan nyde godt af Shopifys brugervenlighed og hurtige opsætning.

Med plugin’et administrer du shopdelen gennem Shopify. Når plugin’et er installeret, åbner du Shopify administrationen inde i WordPress, og her kan du oprette produkter og opsætte fragt, rabatter med videre.

Når produkterne skal vises til kunderne på dit WordPress site, henter du nemt produkter og købsknapper ud ved hjælp af shortcodes, som Shopify plugin’et laver. Når køberen skal afslutte købet, åbner Shopifys brugervenlige checkout.

Wordpress   Shopify dashboard

 

Konklusion

Efter vi har testet løs på det nye Shopify plugin, er vores konklusion, at plugin’et gør det nemt at komme i gang med at sælge på din WordPress hjemmeside. Dog tilbyder løsningen begrænsede muligheder for tilpasning af produkter, og har du behov for avanceret kategori-styring af dine produkter, er Shopify til WordPress nok ikke det rigtige valg, her er det stadig WooCommerce, som sidder på tronen.
Skal du derimod bruge en simpel e-commerce løsning på dit WordPress site, som er nem at gå til, bør du overveje at give Shopify plugin’et et kig.

Læs mere om Shopify til WordPress her.