ScanNet App udvikler

scannet logo

IEX er officiel partner til ScanNet Webshoppen, og arbejder tæt sammen med ScanNet om at udvikle innovative integrationer til ScanNets webshopløsning.

Ved at integrere din webshop til dit økonomi- og kassesystem automatiserer du manuelle bogføringsopgaver, som frigiver tid til salgsskabende opgaver.

Officielle IEX apps til ScanNet Webshop

På nuværende tidspunkt tilbyder vi tre apps til ScanNets webshop:

ScanNet til e-conomic IEX integration

ScanNet til DdD Pos IEX Integration

ScanNet til ScanPos IEX Integration

Frie muligheder med ScanNets API

Alle vores integrationer benytter ScanNets åbne og fleksible API (kr. 49,00/md.), som giver mulighed for at integrere lige netop dit favoritsystem til ScanNet Webshop.

Er dit favoritsystem ikke allerede på listen over integrationer, er du velkommen til at kontakte os – så kontakter vi dig med et bud på opgaven.

”I ScanNet er vores førsteprioritet at levere fundamentet for branchens stærkeste e-handelsløsning. En del af en stærk e-handelsløsning består i muligheden for automatisering og integration til eksterne systemer som fx økonomisystemer. Dér har IEX vist sig som en værdifuld partner, der forstår at løse vores kunders behov for mindre administrativt arbejde og en lettere hverdag.” – Daniel Friis Schultz, e-handelskonsulent A/S ScanNet

Danmarks stærkeste e-handelsløsning

Med en ScanNet webshopløsning opnår du med garanti succes som e-købmand, og platformen benyttes af samme grund af flere tusinde webshopejere. Selve e-handelsplatformen er gjort simpel, så du uden en masse teknisk og juridisk viden nemt kan kickstarte dit online forretningseventyr. Du får bl.a. flere end 19 gratis mobilvenlige designskabeloner, som nemt kan tilpasses til lige netop din identitet. Derudover er webshopløsningen forberedt til annoncering på både Facebook og i søgemaskinerne som fx Google. Får du undervejs behov for hjælp, råd eller sparring er ScanNets dedikerede kundeservice kun et opkald væk – naturligvis inklusive i dit faste månedlige abonnement.

Prøv en ScanNet Webshop gratis her i 30 dage