Referencer

Vi har mere end 1000 kunder - læs hvad nogle af dem siger

JBS

Shoplink
www.cr7underwear.com
Integration
WooCommerce til ASPECT4

Case: JBS er Danmarks største og førende undertøjsproducent. Da virksomheden stod for at lancere en WooCommerce kampagne-shop med Cristiano Ronaldo CR7 undertøjskollektionen, skulle den forbindes med ERP-systemet ASPECT4. IEX har i tæt dialog med JBS udviklet en integration, som automatisk overfører ordrerne fra shoppen til ERP-systemet.

“Vi havde brug for et dedikeret udviklingshus med speciale i integration, som kunne skabe forbindelse mellem vores WooCommerce kampagne webshop og vores ERP-system ASPECT4, da vi lancerede en Limited Edition kampagne for Cristiano Ronaldo CR7 undertøjs-serien.
Integrations-eksperterne hos IEX forstod med det samme omfanget af projektet og selvom der var et par små bump på vejen, arbejdede de utrætteligt og trak projektet i land. Ordrerne bliver nu helt automatisk overført fra shop til ERP-systemet – og det spiller bare!
Vi kan varmt anbefale IEX. Det er det helt rigtige udviklingshus, hvis du skal have din webshop til at tale sammen med dit ERP-system.
Spørg gerne direkte på [email protected]

Dennis Wille, Online Marketer, JBS

Billig Fitness

Shoplink
billig-fitness.dk
Integration
Shopify til e-conomic

Case: Billig Fitness er en virksomhed, der sælger fitness udstyr til den prisbevidste forbruger. IEX har sørget for integration, som forbinder billig-fitness webshoppen med e-conomic regnskabsprogrammet og automatisk sørger for at bogføre alle ordrerne.

“Hos http://www.billig-fitness.dk bruger vi IEX Shopify med stor glæde.
Vi fik hjælp af IEX teamet, som lige fra start af har været hurtig til at hjælpe os igennem processen. Vi skulle ikke røre en finger, de ordnede det hele, og wupti, nu spiller vores shop sammen med e-conomic, så det hele automatisk bliver bogført. Det er virkelig uundværligt, og har sparet os enormt meget tid.
Jeg vil anbefale en IEX integration til alle, der driver en online forretning og vil spare tid og penge.”

Christian Møller, Direktør Billig Fitness

Dansk Grill & Catering ApS

Shoplink
grillselv.dk
Integration
VirtueMart til e-conomic

Case: Dansk Grill & Catering ApS sælger gennem Grillselv.dk helstegt pattegrise til grillfester. IEX har opsat både webshop + automatisk integration til lagersystem.

“IEX har vist sig at være en utrolig tidsbesparende løsning for Grill Selv. Vores tid afhænger meget af at være på farten og levere vores varer. Derfor er IEX en sublim integrationsløsning. Tak for altid god service.”

Henrik Rasmussen, Direktør Dansk Grill & Catering ApS

DBU - Dansk Boldspil Union

Shoplink
breddeshop.dbu.dk
Integration
Dandomain til Bluewater

Case: DBU er det øverste ledelsesorgan for fodbold i Danmark og sælger bl.a. fodbold merchandise via webshoppen Breddeshop. IEX har stået for at implementere en integrationsløsning som forbinder Dandomain webshoppen Breddeshop med Bluewaters lagerstyringssystem via Bluewaters API.

“Vi har haft fornøjelsen af et godt og gnidningsfrit samarbejde med IEX integration. Der var behov for en unik løsning med overførsel af kunder/ordre til vores lagerstyring. IEX har leveret og udvist stor fleksibilitet hele vejen igennem, og vi er mere end tilfredse med den løsning vi har fået. Integrationen af webshop og lagerstyring har allerede vist sig at spare os en masse tid og vi kan klart anbefale andre en lignende løsning med IEX som samarbejds/sparrings partner.”

Richard Andersen, Projektkoordinator DBU

BeChristensen Jewellery

Shoplink
bechristensen.com
Integration
Drupal Commerce til e-conomic

Case: BeChristensen er en kendt smykke brand virksomhed. Op til jul skiftede BeChristensen til nyt webshop system (Drupal Commerce) og kontaktede IEX for en special integration hertil. Opgaven blev udført hvor IEX bl.a. benytter lokationer i e-conomic. Dermed kunne BeChristensen slippe for en masse manuelt indtastningsarbejde i den travle juletid.

“IEX har leveret en specifik løsning til vores webshop (Drupal commerce) og e-conomic. De har været yderst behjælpelige gennem hele processen, og vi har idag fået en løsning, der imødekommer alle vores krav til en optimal integration. Det har således været en fornøjelse at samarbejde med IEX, og vi er yderst tilfredse med resultatet.”

Sofie Bjørkmann, ejer BeChristensen

Is Til Fest ApS

Shoplink
istilfest.dk
Integration
WooCommerce til e-conomic

Case: IS TIL FEST er en virksomhed som sælger isterninger til den danske befolkning. Forretningen er sæson betonet og har derfor størstedelen af salget i sommerperioden, hvilket giver et stort administrativt arbejde i sæsonen. Derfor henvendte IS TIL FEST sig for at få koblet en hurtig integration op, som dermed kunne bespare dem alt tastearbejdet. Her er hvad kunden skrev efter hurtig levering fra IEX:

“Vi har tidligere selv forsøgte os med at få integreret automatisk bogføring til E-conomic uden held.

IEX gav god support på chatten og allerede indenfor få timer, havde de sat det op, og de var klar til at lave ændringer til integrationen med det samme. Vi har nu sparet 1/2 – 1 dags arbejde hver uge på at sende fakturaer ud med deres service.

De kan klart anbefales til andre, som skal have integreret Woocommerce og E-conomic.”

Lasse Vendelbo, Regnskabsansvarlig

PostNord Logistik + Novo Nordisk Scandinavia

Integration
Drupal Commerce til Postnord

Case: Novo Nordisk er Danmarks førende leverandør indenfor medicinalbranchen. IEX modul sørger for fuld automatisk integration ml. Novo webshop og PostNords Lager, hvor alle ordrer bliver pakket og leveret.

“IEX har udvist stor forståelse for vores ønsker om en fleksibel og holdbar Intranet bestillingside til både vores danske og norske medarbejdere i Novo Nordisk Scandinavia med integration til vores faste logistikfirma PostNord Logistics. Vi har fået en flot webshop som letter mange af vores interne bestillingsprocedurer i dagligdagen. Tak for godt samarbejde samt hurtig support og vedligeholdelse.”

Lone Schmidt, HR coordinator Novo Nordisk

Clean Management - Salg af rengøringsartikler

Shoplink
cleanmanagement.dk
Integration
VirtueMart til e-conomic

Case: Clean Management sælger produkter i affaldsløsninger, lugt kontrol, hånddesinfektion og sikkerhedsmærkninger til bestemte detailhandlere, hoteller, virksomheder og produktionsvirksomheder. IEX opretter et særligt integration, der kontrollerer, om kunden er registreret med flere forskellige brugere i webshoppen.

“Med IEX integreret i vores VirtueMart webshop bliver nye ordrer & kunder automatisk overført til vores e-conomic. Dette sparer os en masse tid, da vi ikke behøver at oprette kunder og ordrer, og nu nemt og hurtigt bare kan logge på e-conomic og bekræfte nye kunder og ordrer.

Vi har fået integreret vores lager med webshoppen, så vores kunder straks kan se om varen er på lager. Det sparer os en masse ekstra tid vi kan bruge til at opdatere vores shop i stedet. IEX integration har hjulpet og håndteret vores anmodninger om integration så godt, at vi besluttede at sætte hele vores sshop i deres hænder.”

Lars Gladov, Partner Clean Management

ImageToys - Legetøjsforhandler og grossist

Shoplink
imagetoys.dk
Integration
Magento til e-conomic

Case: ImageToys er en mellemstor virksomhed, der leverer legetøj og reklameartikler til forhandlere og institutioner i Danmark. ImageToys har valgt Magento webshop og ønskede herfor en effektiv IEX integration til e-conomic. IEX har sørget for en meget specifik integrations opsætning til kunden med diverse pris synkroniseringer.

“IEX er en fantastisk integrationsløsning, som sparer os for en stor del af det manuelle indtastningsarbejde. På den måde kan vi bedre koncentrere os om forretningens egentlige formål – At sælge varer!”

Kim Lærkesen, Direktør ImageToys

Smagevarer.dk

Shoplink
smagevarer.dk
Integration
Dandomain til e-conomic

Case: Smagevarer arbejder med salg af vin. Shopejeren bag Henrik Leth er også App Store Manager hos Dandomain og havde således brug for at afprøve integrationen til sin egen shop for at kunne godkende integrationen. Her er hvad Henrik siger om IEX:

“Det bedste ved produktet er, at man ingenting opdager. Det virker bare !! Ordrer overføres fra webshop til økonomisystem automatisk, og varer opdateres også, så man slipper helt for dobbelt indtastninger. Godt produkt – God support. Det behøver ikke at være så svært… :-)”

Henrik Krarup Leth, Shopejer smagevarer.dk og Dandomain Partner Manager

Deco Farver

Shoplink
www.decofarver.dk
Integration
WooCommerce til e-conomic

Case: Deco Farver er en malerforretning på nettet, som har fået rigtig godt gang i salget. Det har betydet et meget stort indtastningsarbejde mellem webshop og økonomisystem. Derfor kontaktede de IEX med et udvidet ønske om at få skabt forbindelse mellem systemerne for automatisk data integration. Det er nu lykkedes med en IEX integration og Deco Farver kan nu koncentrere sig om at bruge tiden på det de er bedst til: Nemlig at sælge og rådgive indenfor maling & malerudstyr.

“Efter flere møder og meget dyre tilbud, fandt vi endelig et firma (IEX) der kom med den helt rigtige løsning. Vi har valgt at bruge deres abonnement tjeneste, for at holde bogholderi udgifterne nede og på den måde spare penge. Vi havde en rigtig god opstarts snak med en meget behagelig medarbejder. Opsætningen tog omkring et par dage, og det hele virker meget professionelt. Vi kan klart anbefale IEX.”

Brian Dennis Jensen, ejer Deco Farver

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned