IEX digitale profil har taget et stort skridt frem. Vi har nemlig rykket vores hjemmeside fra Joomla over på WordPress platformen, og i samme ombæring har vi splittet vores integrationsløsninger ud på separate subsites – så det er endnu nemmere at navigere mellem det brede udvalg af IEX integrationer. I samme arbejdsgang har hele sitet fået et friskt og opdateret design med fokus på brugervenlighed og onboarding.

FX 005 1024x768
FX 007 1024x768

Dedikerede subsites

Det dugfriske IEX website giver brugerne adgang til brugervenlige subsite områder med målrettet information om præcis den integration, brugeren er på udkig efter.

Det sikrer brugeren:

  • Let onboarding til ønsket integration
  • Simpelt bestillings og demo flow (1-2-3 klik)
  • Hurtig adgang til relevant information
  • Simpel brugervenlighed og onboarding i højsædet
  • Design med fokus på brugervenlighed og onboarding

Før udviklerne tog fat på opbygning af det nye site, fik designet en skarp overhaling. Herunder blev alle de nye subsites tildelt en dedikeret identitet i tråd med de IEX partnere, der præsenteres på hvert site.

De dedikerede landing pages er designet til en præcis onboarding, som hurtigt guider brugeren til den ønskede integration – og gennem et enkelt bestilling eller demo flow.

Så snart en bruger har bestilt eller taget en demo af en integration, kommer brugeren automatisk på IEX dashboard. Via 3 klik kan brugeren straks komme i gang med at opsætte sin IEX integration og på kort tid begynde at overføre data til sit regnskab. Det tager således nu kun ca. 5 min. at komme i gang med at spare tid på sin bogføring.

FX 003
FX 001

Et internationalt website

Som et internationalt firma har lokalisering også været i fokus. Lokalisering er altid en udfordring, men nu er det meget nemmere at styre indholdet på de forskellige sprog ud fra de forskellige subsites. Dermed kan vores internationale kunder meget lettere orientere sig på deres pågældende sprog, og sikrer dem optimal brugervenlighed. De forskellige subsites er oversat til henholdsvis dansk, engelsk, tysk, svensk og norsk.

Her på IEX kontoret er vi meget tilfredse med resultatet af vores nye digital identitet. Vi håber derfor at I vil tage godt imod vores nye hjemmeside og være med til at sprede budskabet.

Du kan se alle vore nye sites her:
https://iex.dk
https://economic.iex.dk/
https://billy.iex.dk/
https://dinero.iex.dk/
https://visma.iex.dk/
https://debitoor.iex.dk/
https://reviso.iex.dk/
https://posone.iex.dk/
https://flexpos.iex.dk/
https://ddd.iex.dk/
https://iex.dk/lagerintegrationer/

FX 006
FX 002