• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Bogholderiet er ferielukket i uge 30-31. Henvendelser modtages på billing@iex.dk
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

IEX har vokseværk og fordobler næsten medarbejderstaben

Ønsk velkommen til nye medarbejdere hos IEX Integration

IEX har vokseværk og har rekrutteret flere arbejdsomme hænder til at løfte de daglige opgaver og rutiner.

På support siden har vi ansat 2 dygtige 1. supportere, nemlig Kim Solberg og Samuel Weiss, således at vi hurtigere kan håndtere mail, chat og telefon support. Endvidere vil de stå for konfiguration ud til kunderne og sørge for et forhøjet serviceniveau. Dermed sætter vi en ny standard som Danmarks mest effektive integrationshus.

På udviklingsiden har vi suppleret med en ekstra udvikler Jakob Ferdinandsen, som tager fra på de tungere backend opgaver. Dette vil bl.a. tilgodese udviklingen af en ny IEX version 3 som der kommer mere om henimod efteråret. Så der sker mange spændende ting på udviklingssiden, som vil komme IEX brugerne til gode.

Vores nye Business Controller Naina Merete Holsve vil assistere omkring styring af økonomien og være med til at træffe vigtige beslutninger for effektivisering af virksomheden og regnskab. Dette kan også komme IEX brugerne til gode da hun har stor erfaring med netop regnskab og automation.

Læs mere om vores team her.

Alt i alt medvirker de nye medarbejdere til at IEX tager nogle effektive skridt mod udvikling af endnu mere automation i dagligdagen både internt og eksternt.

  • Dansk
  • English