• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Fredag 23/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

IEX går på juleferie

IEX går på juleferie fra og med den 21. december til mandag den 6. januar.

Vi holder kun sporadisk øje med indkommende sager, men bestræber os på at løse evt. issues og problemer, som vi vurderer til at være kritiske for driften af vores service. Alle andre mails besvarer vi hurtigst muligt efter ferien.

Vi glæder os rigtig meget til det nye år, hvor vi skal starte på en række spændende opgaver og møde glade kunder.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

De kærligste julehilsner fra IEX teamet

  • Dansk
  • English