• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Fredag 23/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

IEX er kåret til Gazelle-virksomhed

Hos IEX er vi yderst stolte af at have modtaget Gazelle 2019 prisen.

Det er en stor milepæl for en automatiserings virksomhed som os og faktum for, at vores benhårde arbejde bliver værdsat ude i erhvervslivet.

En stor tak skal lyde til hele IEX teamet for at løfte vores nyeste IEX v3 platform til den næste skala. Vi har løftet rigtig mange integrationsopgaver i 2019, og vi kan kun sige at vi bliver dygtigere og mere bevidste omkring vores position på markedet til glæde for alle jer derude, der er kede af manuelt arbejde.

Nye samarbejder

Der er stort set ikke noget integrationsbehov, vi ikke kan løfte med den nye version, og det har betydet spændende nye samarbejder med bl.a. Reepay, Nets, Bluewater, ScanPOS, Prime Cargo, EasyPOS m.fl. og flere spændende services og samarbejder er på vej i skrivende stund.

Vores nyeste løsning kaldet PayMatch har også set dagens lys i året 2019, hvor vi afstemmer udbetalinger fra din indløser. Det er et spændende projekt, som afløfter en tung manuel proces i regnskaberne.

Vi glæder os utrolig meget til at gå 2020 i møde, hvor der stort set ikke er grænser for, hvor meget automation vi kan komme til at hjælpe med.

Stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere, som har gjort det muligt for os at give den en skalle med at levere nyskabende integrationer.

 

Det stolte IEX team

  • Dansk
  • English