• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Torsdag d. 21. maj holder vi lukket grundet Kristi Himmelfartsdag.
Fredag d. 22 maj holder vi som udgangspunkt telefonerne lukket og yder begrænset mail-support. Er dit behov akut, kan du ringe og trykke 1, og vi vil forsøge at hjælpe dig så godt, vi kan. Bemærk, denne ekstra service kan være fakturabelagt.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

IEX.DK er blevet CO2-neutralt

IEX.DK er blevet CO2-neutralt

 

co2 neutral
For nyligt skrev vi om vores integration til håndtering af bilag, og at vi derigennem håber at kunne nedbringe brugen af papir. Men digitaliseringen af det danske erhvervsliv sætter også sit aftryk på miljøet. Derfor holder vi altid øje med, hvordan vi kan bidrage til en mere bæredygtig IT-infrastruktur.

Hvad betyder det?
Selvom vi ikke ser en skorsten, der udsender sort røg, udleder hjemmesider faktisk CO2. De besøgende bruger strøm til computere, skærme og internet, og der bruges strøm til de servere, der hoster hjemmesiden.

I IEX har vi forsøgt at gøre op for det. Vi har fået en CO2-neutral hjemmeside igennem IngenCO2. Det betyder, at CO2-udslippet fra både websitet og brugerne er udlignet gennem målbare CO2-reduktioner. Det sker blandt andet ved opstillingen af vedvarende energikilder, som vindmøller, og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter (godkendt af Gold Standard), som vi støtter.

Dertil har vi valgt at overføre hele vores infrastruktur til skalerbare cloudløsninger, som er hosted i CO2-venlige faciliteter hos Google.

Vi er ikke eksperter i miljø og bæredygtighed, men vi vil gerne bidrage, hvor vi kan, og vi tror på, at disse små skridt er vigtige i det store hele.

Hvis du selv ønsker at få en CO2-neutral hjemmeside, kan du komme i gang via IngenCO2.

 

Følg os på Facebook:

  • Dansk
  • English