Dinero App udvikler

IEX er officiel Dinero partner og app udvikler

dinero logo defaultDinero API integrator

Som de første kan IEX nu tilbyde regnskabsprogrammet Dineros brugere en webshop kassekladde integration, som giver det fulde overblik over den daglige omsætning – og sparer dig for unødvendigt tastearbejde.

 

 

hus

Fokus på mindre virksomheder

Dinero er et regnskabsprogram målrettet iværksættere og mindre virksomheder. Med Jubii-stifteren Martin Thorborg i spidsen har Dinero mere end 60.000 tilmeldte virksomheder, og regnskabssystemet gør det let at udsende fakturaer og at holde styr på moms og bilag.

 

Samarbejde om API

Allerede for et år siden tog udviklerne hos Dinero kontakt til IEX for at høste af vores erfaring med integration af regnskabssystemer, og nu har Dinero frigivet dai samarbejdeet API med mulighed for kassekladde integration.

IEX og Dineros samarbejde betyder, at vi kan tilbyde en webshop kassekladde integration, der helt automatisk fører dagens salg over i din kassekladde.

 

 

shopsolutionsShopløsninger med Dinero integration

IEX starter med at tilbyde integration til DanDomain webshops og udvider herefter til WooCommerce og Shopify og senere andre webshop-løsninger som Magento, PrestaShop, VirtueMart, Drupal Commerce med flere.

 

 

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om IEX’s Dinero integration her
Se Shopify app’en hos Dinero her
Se Dandomain app’en hos Dinero her

WooCommerce

iex woocommerce icon

Shopify

iex shopify icon

Magento

iex magento icon

VirtueMart

iex virtuemart icon

DanDomain

iex dandomain icon

Golden Planet

goldenplanet glyph logo

Med en IEX Dinero integration bliver dine ordrer automatisk oprettet som fakturaer i Dinero. Så er der fuldt overblik over webshoppens omsætning – og styr på bundlinjen.

Priser fra DKK 69 pr. måned Læs mere

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned