Debitoor App udvikler

IEX er officiel debitoor partner og app udvikler

debitoor logo defaultDebitoor er et nyt regnskabsprogram fra folkene bag e-conomic som ramte markedet med stor succes i bl.a. Tyskland, før lanceringen i Danmark September 2014. På nuværende tidspunkt er regnskabsprogrammet at finde på 6 sprog i 36 lande.

IEX har et mangeårigt samarbejde med folkene bag e-conomic som selvfølgelig fortsætter med Debitoor – som vi er rigtig glade for at arbejde med og lave integrationer til.

Regnskabsprogram hvor alle kan være med

Debitoor er lavet til freelancere og mindre virksomheder som ikke har helt samme behov som de større virksomheder. Det betyder at prisen også er derefter.

Hurtigt og fleksibelt API

En af de store gevinster ved Debitoor er deres virkeligt veludviklede API som muliggør hurtige, stabile og fleksible integrationsløsninger.

Hvilke shopløsninger integrerer vi Debitoor med?

Det første shop system vi har integreret til Debitoor er WooCommerce webshop. Gå til integrationssiden her: Debitoor

IEX påtænker løbende at udvide med nye shop-integrationer til bl.a. Magento, Prestashop, VirtueMart, Drupal Commerce, Shopify, Prestashop m. fl.

Hvornår disse integrationer kommer er endnu uvist, men vi er åbne for forespørgsler på udvikling af nye Debitoor integrationer.

Hvor der er et behov er der som regel en løsning, og du er altid velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende snak om dit Debitoor setup.

WooCommerce

iex woocommerce icon

Shopify

iex shopify icon

PrestaShop

iex prestashop icon

Med din webshop og IEX koblet sammen med Debitoor regnskab får du automatisk dine ordrer leveret til dit regnskab for bogføring.

Priser fra DKK 69 pr. måned Læs mere

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned