Dandomain App udvikler

IEX er officiel Dandomain partner

dandomain logo defaultIEX er Dandomain App udvikler og arbejder konstruktivt med udvikling af Apps til shoppen via Dandomain API. IEX har både arbejdet intensivt med shopudvikling og løsninger hertil.

Den første App til Dandomain

I januar 2014 blev den første IEX App til Dandomain en realitet.

Dandomain App Store

Vi er repræsenteret i Dandomain App Store hvor vores integrationer kan tilkøbes til Dandomain:

Dandomain til e-conomic IEX integration
Findes her: https://dandomain.dk/e-handel/webshop/apps/info?id=227

Dandomain til Dinero IEX integration
Findes her: https://dandomain.dk/e-handel/webshop/apps/info?id=353

Dandomain API

Dandomains API udvider sig i takt med bl.a. input fra App udviklere som IEX. Du er velkommen til at kontakte IEX for nærmere spørgsmål i forbindelse med muligheder i Dandomain API.

Udvikling af Apps

Har du en idé til en Dandomain App du godt kunne tænke dig blev en realitet er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på 3222 4344 eller kontakt os her.

“IEX er eksperter i at lave fremragende integrationer mellem fx en DanDomain webshop og et regnskabsprogram som e-conomic. Vi er rigtig glade for at kunne sige, at IEX er vores samarbejdspartner, og det har betydet, at vi har kunne tilbyde vores kunder nogle integrationsløsninger til andre programmer, så de kan spare tid på eventuelle overførsler, som er ekstremt tids- og ressourcekrævende. Står man overfor en opstart af webshop og gerne vil have integreret løsninger, er IEX firmaet, der kan gøre det. IEX er virkelig kompetente og besidder et fagligt højt niveau med et unik ekspertise inden for meget givtigt marked. De er pionerer på deres område, og med dem kan vi tilbyde de bedste integrationer. ”.

DanDomain om IEX

Læs mere om Dandomains webshop løsninger her.

Fra idé til virkelighed

DanDomain er en virksomhed, som bruger mange ressourcer på at hjælpe start-ups, små og mellemstore firmaer til succes. Her bliver man taget godt i hånden og bliver udstyret med de redskaber og værktøjer, som giver det bedste fundament for at opnå succes med en virksomhed. Kort sagt hjælper DanDomain iværksætterlivet i hele Danmark med de nødvendige ressourcer og hjælper dem med at gøre idé til virkelighed.

Danmarks største kommercielle ecommerce platform

DanDomain Webshop er Danmarks største kommercielle webshop-platform med mere end 3.000 shopejere i folden. DanDomain er ubestridt den største spiller med en dansk platform, som er skabt og designet af egne udviklere, hvor der er tilknyttet et helt unikt partnernetværk, som kan hjælpe shopejerne med alt fra designs, SEO, markedsføring og strategi. DanDomain Webshop har i øvrigt det unikke ved sig, at man altid har mulighed for at få gratis, ubegrænset support, hvis man gerne vil have hjælp til opsætning, oprettelse af produkter mv. Yderligere afholder de løbende gratis kurser i opsætning af shoppen samt seminarer om SEO, AdWords, Facebook annoncering m.m.

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 100.000 ordrer som sendes via IEX hver måned