Tak for i år og et smugkig på IEX i 2018

 

Så står julen for døren, og her fra IEX vil vi gerne ønske dig en glædelig jul og et godt nytår.

Vi håber, at salget har været i topform her i julemåneden – her hos IEX kan vi ihvertfald mærke, at der har været tryk på salget over hele linjen.

Et år i vækstens tegn

Når året går på hæld, er det tid til en status. Hos IEX har vi taget hul på en række nye integrationer og været first movers på Magento 2 integration samt spydspids for hele Uniconta området, som vi har oplevet stor efterspørgsel på i året, der gik. 2017 var også året hvor GebyrMatch til Yourpay og Billy blev lanceret, som giver mulighed for automatisk at bogføre dine kortgebyrer.

Læs mere her

2018 byder på en radikal ny service med IEX 3

christmazzzzz 300x278

I det kommende år lancerer vi IEX 3, som er en helt ny modulær service, der vil gøre livet endnu lettere for dig som shopejer. Det betyder, at vi præsenterer et nyt IEX dashboard med masser af radikale features og add-ons, der forbinder dine e-commerce servicekanaler på en helt ny måde – så du kan godt begynde at glæde dig ?

  • Spritnyt IEX 3 dashboard
  • Drag and drop servicekanaler
  • Nye features og add-ons
  • Automatisk bogføring af kortgebyrer
  • Kreditering af ordrer fra shop til regnskab

Julelukket

Vi holder julelukket fra den 25/12-2017 til og med den 1/1-2017. I denne periode vil henvendelser kun blive besvaret sporadisk af supportteam’et. Vi håber på din forståelse.

Med ønsket om en fantastisk jul

Team IEX